Tóth Csaba hiányában is megtartották a zuglói „vitát” Gulyás Mártonék

2021. szeptember 13. 20:02

A Partizán műsorvezetője reagált Tóth Csaba feljelentésére is.

2021. szeptember 13. 20:02
null

Gulyás Mártont, a Partizán műsorvezetőjét, mint megírtuk, Tóth Csaba feljelentette nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt. Tóth Csaba szerint Gulyás Mártonnak a Karácsony Gergellyel folytatott interjújában olyan „kérdésekbe csomagolt vádakat” fogalmazott meg, amelyek rágalomnak minősülnek.

A Partizán műsorvezetője a budapesti nyolcas számú választókörzetének az egyéni ellenzéki képviselőjelölti vitájának az elején reagált a vádakra. Az lett volna az a vita, amely során Hadházy Ákos és Tóth Csaba vitatták volna meg a gondolataikat Zuglóval kapcsolatban.

Gulyás kifejtette, hogy „Tóth Csaba kezdetben elzárkózott a vitától, később lebegtette az álláspontját, legutóbb úgy nyilatkozott, hogy hétfőn délelőtt fog válasszal szolgálni arra, hogy megjelenik-e a vitán vagy sem”. A műsorvezető kitért arra is, hogy az MSZP-s politikus válasza végül

sajátos formában érkezett meg, egy feljelentés keretében”.

Elmondta, hogy a Tóth Csaba által megfogalmazott vádakat határozottan visszautasítja a Partizán, és hogy szerintük abban az interjúban amit Karácsony Gergellyel készítettek semmi olyasmi nem hangzik el, amire a politikus hivatkozik. 

Éppen ezért állunk elébe a bírósági tárgyalásnak, és nagyon sajnáljuk, hogy nem itt a vitán, hanem a bíróság előtt gondolta, hogy tisztáznia érdemes ezeket a kérdéseket.”

A Partizán álláspontja a vitákról

Gulyás Márton elmondta , hogy szerintük a Fidesszel szembeni kihívás előfeltétele az, hogy az erre vállalkozó képviselőjelöltek a független, kritikus nyilvánosság kérdéseire válogatás nélkül válasszal szolgáljanak. Kifejtette továbbá, hogy „ahogyan a képviselőjelöltek esetében, úgy a miniszterelnökjelöltek esetében is ez az elvárt magatartás, ez a helyes magatartás, ez a kívánatos magatartás”.

Nyitókép: Partizán YouTube-csatornája

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. szeptember 15. 19:32
teljesen mindegy ki van ott! az nem! ha a magyarok többsége is ilyen hülye! na akkor ők győznek! de ami utánna jő! azt megérdemlik!
szürkeSzarvas
2021. szeptember 14. 07:20
Köcsög. Afrikaiul: Kocsog (Fekete Pákó)
bagira
2021. szeptember 14. 06:49
Egyik külföldi szövetségesük a Cseh aki a pénzes zsák.
bagira
2021. szeptember 14. 06:46
A magyar nép az ország ellen szövetkeznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!