Gulácsi Péter lett a Lipcse csapatkapitánya

2021. szeptember 09. 21:29

Gulácsi Péter lett a német labdarúgó-bajnokságban és a Bajnokok Ligájában szereplő RB Leipzig csapatkapitánya.

2021. szeptember 09. 21:29
null

A lipcsei klub csütörtöki bejelentése szerint Jesse Marsch vezetőedző és a szakmai stáb döntése, hogy a magyar válogatott kapus lett a Bayern Münchenhez igazolt Marcel Sabitzer utódja.    

– mondta Marsch az új csapatkapitányról. A 31 éves futballista – aki eddig csapatkapitány-helyettes volt – úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés és nagy felelősség is számára az új tisztség. Helyettese Kevin Kampl és a szintén magyar válogatott Willi Orbán lett.    

Gulácsi 2015 óta játszik az RB Leipzigben, jelenlegi szerződése 2025-ig szól. Csapatához szombaton éppen a bajnoki címvédő Bayern München látogat. Bár a kapust vasárnap az 1-0-ra elveszített albán-magyar világbajnoki selejtező szünetében kisebb sérülés miatt le kellett cserélni, edzője elmondása szerint a Bayern ellen ismét ő védheti a lipcseiek hálóját.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 10. 11:44
a jellem bajnoka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dárdai...............hrutka...............+++++++++ Legyen a Merkelstasiafgánszivárvány válogatott kabulbámul ereklyéje!!!!!!!!
zakar zoltán béla
2021. szeptember 10. 11:42
a jellem bajnoka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dárdai...............hrutka...............
Búvár Kund
2021. szeptember 10. 10:51
Jöhet a szivárványszinű kapusmez, kesztyű stb.
marica61
2021. szeptember 10. 09:35
ez a hála, hogy ki állt az lmbtq lobbi mellett. tudta,hohy tartosan csak igy tud érvényesülni a nyugati országokban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!