Fürjes Balázs: Tisztelettel kérem a főpolgármestert, hogy szakítson időt a munkájára is

2021. szeptember 10. 08:16

A Miniszterelnökség államtitkára szerint a Budapesten kialakult dugóhelyzet nemcsak tűrhetetlen, hanem méltatlan is a fővároshoz. 

2021. szeptember 10. 08:16
null

Fürjes Balázs a Facebook-oldalán szólította fel Karácsony Gergelyt, hogy nézzen szembe a fővárosban kialakult kaotikus helyzettel. A Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára szerint gyors és hatékony cselekvésre lenne szükség, mert ahogy fogalmazott: „Egyszerűen nincs más megoldás a budapesti közlekedési káosz enyhítésére”.

Fürjes Balázs bejegyzésében azt írta: „Indulatok, dudakoncert, elvesztegetett fél napok a dugókban  – szomorú kórkép, és nem az emberek tehetnek róla. Mindannyian a dugók áldozatai vagyunk. A helyzet nemcsak tűrhetetlen, hanem méltatlan is Budapesthez.” 

Az államtitkár azt kérte Karácsony Gergelytől, hogy az áldatlan állapotok megszüntetésének érdekében foglalkozzon a fővárossal, hallgassa meg a budapestieket, és egyeztessen szakértőkkel: 

„Tisztelettel kérem a Főpolgármestert, hogy szakítson időt az ellenzéki casting mellett a munkájára is, és tegyen meg mindent a dugók csökkentéséért. Nem lehetetlen, csak meg kell hallgatni a budapestieket, a közlekedési szakértőket, az érintetteket! Figyeljen oda rájuk, kérem!” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Földházi Árpád 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. szeptember 10. 17:00
ez az ember nem érdemel tiszteletet!
Vakfolt
2021. szeptember 10. 13:01
Geli független, még a munkájától is.
Vasalo
2021. szeptember 10. 11:16
Nem ér rá, mert napi 12 orát kell aludni, 6 orát hallgatnia kell fletot a maradék idejében meg az agymenéseit firkálja meg javitgatja az FB-n.
nyugalom
2021. szeptember 10. 10:46
Ez a tátott nyálas pofa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!