Az egyetemistáknak a diplomához is nyelvvizsga kell, de Karácsony még adjunktus is lehetett nélküle

2021. szeptember 11. 14:55

Az egyszerű magyarokra érvényesek a szabályok, de a kiváltságos szocialista pártelitre nem – írja az ügyben az elemző.

2021. szeptember 11. 14:55
null

Ma már több hír jelent meg arról, hogy Karácsony Gergelyt szabálysértő módon, protekcióval vették fel a Corvinusra tanársegédnek, erről készített videós posztot Deák Dániel is. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint az Oktatási Hivatal vizsgálata tényként erősítette meg azt a korábbi sejtést, miszerint Karácsony Gergely valójában a kötelező, igazolt nyelvvizsga nélkül, tehát szabálysértő módon szerzett tanársegédi állást még 2004-ben.

Az elemző szerint ehhez nem kellett több mint

egy telefon a szocialista pártközpontból

és a vonal másik végén az egyetem rektora, aki épp Gyurcsány Ferenc bizalmi embere volt: Mészáros Tamás – állítja Deák.

Míg az egyszerű magyaroknak kötelező volt legalább egy idegen nyelv ismerete, igazolt nyelvvizsga ahhoz, hogy egyetemet végezzenek el, addig Karácsony még adjunktus is lehetett nyelvvizsga nélkül – mutat rá Deák, hozzátéve: míg az egyszerű magyar egyetemistáknak tanulniuk kellett a vizsgákra, addig Gyurcsányért letelefonáltak a pártközpontból, csupán egy kis szocialista protekció kellett hozzá. Az egyszerű magyarokra érvényesek a szabályok, de a kiváltságos szocialista pártelitre nem – zárul Deák Dániel videós posztja.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mesterke
2021. szeptember 12. 17:34
Minden állat egyenlő. De vannak, akik egyenlőbbek
NoSS
2021. szeptember 12. 14:31
Most így a 148.-ik cikk után talán felfogta az országban mindenki, akit ez érdekel. De szívesen olvasnék csak 1 cikket, ahol mondjuk szij peti végre 2 hónap és 160 szori rákérdezésre végre megtalálja a megfelelő választ!!!!!!!!!!! Vett magyarország pegasust? Igen? Nem? Persze jó lesz magyarul is, nehogy egyesek ne értsék!
Mokisz
2021. szeptember 12. 05:20
Én úgy gondolom hogy nem feltétlenül fontos a józan paraszti észhez az hogy milyen iskolája van valakinek! Szüleink nagyszüleinknel se volt mégis az volt az igazi tanítás amit ők adtak át nekünk!! Egy a lényeg!!! Igaz becsületes egyszerű embertol a legjobb tanulni!!! Magyarul igaz becsületes gerinces ember legyen!!! Többet ér barmilyen végzettsegnél!!!! Én nem nézem le és kevesebb se attól senki hogy nincs megfelelő végzettsége ha önmagát adja es igaz ember!!! Ha a nagy utcai harcos is ilyen lenne se lenne ellene kifiogásom!! De sajnos nem ilyen!!!
flesh ripper
2021. szeptember 11. 18:07
Merem leszögezni, mint olyan valaki, aki angol nyelvi közegben születtem, végeztem alsó-, középfokú- és felsőfokú iskoláimat, angol nyelvű ország katonájaként szolgáltam összesen 4 évig, hogy Orbán Viktor miniszterelnök NAGYON JÓL BESZÉL ANGOLUL: Gazdagabb és expresszívebb a szókincse, kreatívabb kommunikátor angol nyelven, mit az európai országok miniszterelnökeinek többsége. A kiejtése, nyelvtani precizitásának hiánya persze, néha érezhető. De, miként a világon mindenhol, az angol nyelv egy ESZKÖZ, egy internacionális kommunkációs szerszám. Aki valaha járt, vagy élt az USA-ban, az tudja, hogy hány le módon, dialektusban beszélik ott az "amerikai" nem standard angol nyelvet! Miként a világ számos országában, pl. a karibi, vagy óceániai, stb. Orbán Viktor miniszterelnök, gyakorlott társalgó, vitatkozó angol nyelven. Ez neki KITŰNŐEN megy! Kalácsony Kamu Geli esete, teljesen más tészta: ő meg se tud nyikkanni egyetlen idegen nyelven sem, hazug kamuzó, mellébeszélő. hamisító, csaló. Diszgráfiás, diszkalkuliás és diszlexiás. magyarul sem tud, csak mekeg, makog, hebeg és habog. Még profin sem tud hazudni, mint a Böszme gazdija.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!