Tömegbalesett miatt áll a forgalom az Árpád hídon, legalább húsz autó futott egymásba

2021. szeptember 30. 14:46

Habár a tömegkarambol délelőtt 9 óra körül történt, cikkünk írásakor is dugó van az Árpád hídon.

2021. szeptember 30. 14:46
null

Több gépkocsi ütközött össze a III. kerületben, az Árpád híd lehajtójáról a Szentendrei út felé haladva – írta a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Szemtanúk szerint legalább húsz autó ütközött. Egy beszámoló szerint

egy fehér skodás hölgy nekicsapódott a szalagkorlátnak a lehajtó elején a kanyarban.

A baleset után az autóból elkezdett az olaj szivárogni, amely végül az egész felüljáró lehajtó részét beterítette. A csúszós útfelület miatt történt a tömeges baleset, hiába próbáltak többen is megállni, az olajos gumik nem engedelmeskedtek.

Habár a tömegkarambol délelőtt 9 óra körül történt, cikkünk írásakor is dugó van az  Árpád hídon.

Nyitókép: Szemtanú Facebook-oldala

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertz88
2021. október 02. 11:46
Ez is a kerékpárosok miatt van. Dunába velük!
I_Isti
2021. október 01. 09:21
ÉÉs... mi lenne, ha a fővárosnak volna egy akcióterve arra, hogy bármilyen főbb közlekedési útvonalon történik baleset, maximum 30 perc alatt helyreállítják a forgalmat ha törik, ha szakad?
Krupp Skya
2021. október 01. 05:40
Már a hídon le kellene lasitani a forgalmat egy 60 as táblával 100 m-re az 50 táblától. Jó lenne egy feltűnő 50-es tábla mint ahogy a Szentendrei úton is ilyenek vannak feltéve. Sokan nem tudják hogy a Budára vezető külső sávból is lehet ráfordulni a Szentendrei útra, csak elsőbbséget kell adni a Szent Imre térfelöl érkező autóknak.
Gáspár
2021. október 01. 02:44
15-óra magasságában még helyszíneltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!