Súlyos vonatbaleset történt Csehországban: halottak és sérültek is vannak

2021. augusztus 04. 10:09

Összeütközött két személyszállító vonat szerda reggel Nyugat-Csehországban a német határ melletti Domazlice közelében, ketten meghaltak, és mintegy negyvenen megsérültek.

2021. augusztus 04. 10:09
null

 

A cseh közszolgálati hírtelevízió szerint a sérültek közül hét ember állapota válságos, több mint harmincan nincsenek életveszélyben. További részletek nem ismeretesek. A szerencsétlenség helyszínére számos mentőkocsi és két mentőhelikopter is érkezett – közölte a televízióval Petr Poncar, a tűzoltóság regionális szóvivője. Poncar azt mondta, hogy egy Münchenből érkező expressz ütközött össze egy helyi járattal. A súlyos baleset körülményeit vizsgálják.

(MTI)

A nyitókép illusztráció (MTI/Máthé Zoltán)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2021. augusztus 05. 09:46
Egy kis érdekesség a kellemetlen hírhez: Az egyik mozdonyvezetőt a rendőrség egy ideig eltüntnek nyilvánította, mert a roncsok között nem tudták megtalálni a testét. Aztán azért csak megtalálták.
files32
2021. augusztus 04. 13:49
Jurák majd megmagyarázza
még fokozza
2021. augusztus 04. 12:44
Isten büntetése!
villogókékfog
2021. augusztus 04. 10:59
Három éve nyáron a váci vonalon az utolsó pillanatban állt le két egymással szembe haladó vonat. Nem szerencse volt, hanem működtek a biztonsági rendszerek. Hál istennek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!