Kovács Zoltán: Ez volt minden idők legnagyobb és legsikeresebb Szent István-napi ünnepségsorozata

2021. augusztus 22. 20:37

Vasárnapig a rendőrség országosan több mint hatszáz rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

2021. augusztus 22. 20:37
null

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnapi Facebook-bejegyzése szerint a négy nap alatt húsz rendezvényhelyszínen,

csaknem kétmillió látogatója volt az augusztus 20-ai nemzeti ünnep programjainak,

amelyek vasárnap este zárulnak. „Az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz az elmúlt napok során beérkezett információk alapján a Szent István-napi programok biztonságosan és sikeresen értek véget  – emelte ki az államtitkár.

Az egész országban rendben zajlottak a programok

Vasárnapig a rendőrség országosan 638 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 360 állami, illetve önkormányzati, 186 kulturális, 38 gyülekezési törvény hatálya alá tartozó, valamint 54 más jellegű rendezvény volt. Az egész országban a legnagyobb rendben zajlottak az ünnepi programok – írta. Kovács Zoltán a Facebook-bejegyzésében ismét köszönetét fejezte ki minden, a rendezvény sikeres lebonyolításában részt vevő kolléga munkájáért.

(MTI)

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 23. 16:35
Ez a siker is nagyon a velejébe talált a aljaséknak! Fel is visítottak a fájdalmukban elég hangosan!
Magyarok Pásztora
2021. augusztus 23. 13:39
Nagyon szép volt, köszönjük Zoltán!
DoomGuy
2021. augusztus 23. 10:01
Aki ismeri a kommentjeimet ismeri a véleményem a balos patkányokról, de ez a turul és SztIstván szobor... senki ne magyarázza be, hogy ez ízléses, sőt nem sértő az államalapítóra és nemzeti jelképünkre. Bocs. Lehet leszavazni. Akkor is. Így is akkora lipsi übermensch tudata van a sok alföldi féle faszlóbálónak... most tényleg a nagyi vitrinjéböl kiszedett cuccokkal kell adni alájuk a lovat? Sokkal többre képesek a nemzeti érzésekkel is bíró művészek. A Szt.Istvan terem gyönyörű, a tűzijáték vérprofi volt, ahogy a szervezés is. ... Most tényleg. Ennél többet tudunk sokkal.
barnabibambi
2021. augusztus 23. 09:28
Ennek a nagy ünnepnek meg lesz a böjtje ,azaz százezernyi új fertőzött és nem tudni mennyi hulla ? Felvetődik a kérdés megérte? A másik vetülete a dolognak ki vállalja a felelősséget az újabb betegekért és a halálozások ért?Orbán eddig sem vállalta a felelősséget de jövőre a bíróság előtt kell felelni gyilkos tetteiért ,de a szakértői és a pártjának tagjai is ott fognak ülni a vádlottak padján és a bíróság kiutalja nekik a "jutalmat".Már vágom a centit és jelen leszek amikor sorra kerülnek ezek a latrok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!