Karácsonyék nem akarják megmutatni a valóságot

2021. augusztus 30. 12:17

A főpolgármester stábja csak olyan képeket töltött fel az ellenzéki kormányfőjelölt külföldi szerepléséről, amelyeken nem látszódnak a tolmácsgépek.

2021. augusztus 30. 12:17
null

Kifejezetten ügyelnek arra Karácsony Gergely emberei, hogy csak olyan képet töltsenek fel az ellenzéki kormányfőjelölt külföldi szerepléseiről, amelyeken nem látszódnak a tolmácsgépek.

Így történt ez most vasárnap is, amikor Karácsony Rafał Trzaskowski varsói főpolgármester meghívására részt vett a Campus Polska rendezvényen.

Nagyon jót beszélgettünk arról, hogyan lehet országainkban helyreállítani a demokráciát, visszavezetni Magyarországot is, Lengyelországot is az európai útra”

– írta közösségi oldalán a Párbeszéd társelnöke.

Csakhogy a bejegyzéshez olyan képeket csatoltak a kormányfőjelölt tanácsadói, amelyeken nem látszódott a tolmácsolásra szolgáló fejhallgató a városvezető fején. Ezzel minden valószínűséggel azt akarták sugallani, hogy a főpolgármester angolul társalgott a rendezvényen.

Forrás: Deák Dániel Facebook-oldala
Forrás: Deák Dániel Facebook-oldala

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője felhívta a figyelmet a közösségi oldalán, az esemény közvetítéséből kiderül:

Karácsony Gergely a konferencián végig magyarul beszélt, a tolmácsolásokat követően reagált a kérdésekre.

 

***

Közismert, idén tavasszal, a miniszterelnök-jelöltségét beharangozó The Economist-interjú után robbant Karácsony Gergely nyelvvizsgabotránya. Mint kiderült, a politikus nem tud angolul, nemzetközi sajtószereplésein, megbeszélésein rendszeresen használ tolmácsot.

Nyitókép forrása: Deák Dániel Facebook-oldala

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. augusztus 30. 16:32
Campus Polska Crampus Magyarska
balbako_
2021. augusztus 30. 16:12
Ugyan már, Gelgelyünk suttyomban jól beszél lengyelül, kínaiul, sőt amerikaiul és svájciul is, csak a szerénysége tiltja, hogy hencegjen vele.
flesh ripper
2021. augusztus 30. 16:02
A zsinórokat sem mutatják, amivel mozgatják, rángatják KamuGelgőt.
CirmoS
2021. augusztus 30. 14:56
Bakker az az első fotó :-)))))))))))))))))))))))))))) Ezt az IDIÓTA B.A.L.F.A.S.Z.T.!!!!!! :-))))))))))))))) Szégyen és gyalázat, hogy egyetlen idegen nyelvet sem tud, ráadásul magyarul sem igazán! Ennek a bugris tahónak jogsija sincs, pedig akart! A butasága és gyenge, labilis idegrendszere miatt azonban többszöri próbálkozásra is elbukott! EZ a SELEJT a főpolgármester, ráadásul csalással! EZ a csaló senki Me akar lenni Mo-on, rosszabb esetben a böszme csicskájaként tovább rombolni! El kell ezeket végleg takarítani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!