Jordán Adél: Ma már azt gondolom, hogy szinte az elfogadás gesztusában is van valami kirekesztő

2021. augusztus 17. 08:55

A színésznő párjával, Székely Kriszta rendezővel közösen adott interjút az Elle magazinnak, miután a kapcsolatuk már megjelent a színpadon, a Jordán Adél életéről készült darabban.

2021. augusztus 17. 08:55
null

Nem színpadi körülmények között most először, az Elle magazinnak beszélt kapcsolatáról Jordán Adél és Székely Kriszta – olvasható a HVG keddi cikkében.  Az útkeresésükről szólva Székely Krisztát idézve a lap azt írja: „A szexualitás egy fluid, szabad tér, ahol hagytam magam arra mozdulni, amerre az ösztöneim vittek. Ez egy egyenes, aminek két végén a heteroszexualitás és a melegség áll, de a kettő között nagyon sokféle állapot megtalálható, és egy életen belül is változhat.”

Önmaga definiálásától, szexuális orientációjának a meghatározásától a hosszú, bizonytalan útkeresése után Jordán Adél is elzárkózott: „Nekem nem hiányzik, hogy definiáljam magam. Ma már azt gondolom, hogy szinte az elfogadás gesztusában is van valami kirekesztő, hiszen ebben is van ítélet. Valaminek ellenére elfogadlak. Szép lenne, ha csak úgy tudnánk élni egymás mellett emberek. Megismertem, elfogadtam és megszerettem azt a nőt, aki vagyok.” 

Az interjúban szóba került a kapcsolatuknak a tágabb tere, a család is, pontosabban a mozaikcsalád. „Nem állítom, hogy mi ugyanolyanok vagyunk, mint egy »szokványos« család, mi egy nem »szokványos« család vagyunk, és ismerünk más nagyon sokféle nem »szokványos« családot” – mondta Székely Kriszta, aki szerint a magyar társadalom alapvetően nem kirekesztő, „és pont ettől annyira elkeserítő ez a politikai hergelés”.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2021. augusztus 19. 21:13
Már az is kevés, ha elfogadó vagy. Nem lehet könnyű libsinek lenni.
bpe
2021. augusztus 19. 14:14
„és pont ettől annyira elkeserítő ez a politikai hergelés”. amit csinálsz, úgy érted?
Igor Teo
2021. augusztus 18. 17:51
szegény Papa.....
zuriktodor
2021. augusztus 18. 00:21
ezek szerint az Elle fizette a legtöbbet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!