Érdektelenségtől a feszült izgalmakig: így idomul a Telex az előválasztáshoz

2021. augusztus 23. 16:28

A XXI. Század Intézet vezető elemzője vette észre, hogy a Telex máshogy értékelte az előválasztást pár hete és most.

2021. augusztus 23. 16:28
null

Deák Dániel az észrevételét egy képernyőképpel igazolta, melyen két telexes cím látható. Az elsőben arról írnak, hogy kevés helyen lesz csak éles a verseny, és hogy már most ki lehet hirdetni a győztest, a másodikban, pár héttel később, meg már feszültségekről és izgalmakról számolnak be.

Forrás: Deák Dániel Facebook
Forrás: Deák Dániel Facebook
Bohár Dániel újságíró a bejegyzés alatt megjegyezte, hogy „megérkezett egy nagyobb összeg a baloldali oligarcháktól. Nem olcsó a független/objektívek független/objektívsége…”.

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zzzz
2021. augusztus 24. 21:42
Nem tudom, a Mandinernél vannak-e még olyanok, akik tudják, hogyan működik egy újság szerkesztősége (Rajcsányiról ezt feltételezném, de gondolom neki minden 2017-18 előtti dolog törlődött a tudatából). Ha van ilyen, az esetleg mondja meg a Bohár-féléknek, hogy a Mediaworks "médiatermékeivel" szemben egy újság szerkesztőségében nincs mindig mindenben egyetértés, és előfordulhat, hogy különböző véleményen lévő szerkesztők különböző véleményt tükröző címeket adnak a cikkeknek.
józan paraszti ész
2021. augusztus 24. 11:38
" Fidesznél, ahol elég pontosan tudjuk, hogy egy ember dönt a jelöltekről " Ezt honnét lehet pontosan tudni? Maga Orbán mondta, vagy meg írta a Telex? "mutatja, hogy a két politikai térfél közül az egyik úgy gondolja, hogy a jelöltek kiválasztása a szélesebb közvéleményre tartozó folyamat" Ezt ugye viccnek szántad? A 106 körzetből 10-ben nincs valódi verseny. A Katanics eset mutatja, hogy milyen demokratikus a folyamat, a pécsi pedig azt, hogy milyen komikus. De az egész úgy lett alakítva, hogy a Gyurcsány diktál, aki elfogadja annak jut fizetség (Jakab), akinek nem tetszik megy a levesbe. Akármilyen szép tálba teszik a moslék moslék marad. Nem tudom, hogy van aki beveszi a körítés szövegét, biztos, de az nem csak nem lát, de még csak nem is néz.
jánosbácsi
2021. augusztus 24. 08:16
Bohár Dániel-Deák Dániel az igazság bajnokai. :D
Mócsing
2021. augusztus 24. 08:05
Szerencsére a jobboldali média soha nem került még önellentmondásba :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!