A bíróság szerint ukrán ismerőse dugta a csempészcigit Legény Zsolt kocsijába

2021. augusztus 25. 20:48

A bíróság azért mentette fel a volt MSZP-s politikust, mert azt vallotta, hogy egy ukrán ismerőse tette bele a csempészcigit a kocsiba.

2021. augusztus 25. 20:48
null

Az Infopost kikérte a bírósági ítéletet, így tudták meg, hogy Legény Zsolt volt MSZP-s parlamenti képviselőt azért mentették fel dohányáru csempészés vádja alól, mert azt vallotta az ungvári férfi a bíróságon, hogy egy ukrán ismerőse vette és tette be a csempészcigit a kocsiba.

A tavaly decemberi incidens idején diplomata-útlevéllel rendelkező Legény autójának csomagtartójában csempészcigarettát találtak az ukrán határőrök a Beregsurány-Luzsanka határátkelő ukrán oldalán. A határőröknek szemet szúrt, hogy az ukrajnai akkreditáció nélkül érkező Legény diplomata-útlevelet mutat fel, de autóján nem volt diplomata-rendszám. Amikor felkérték, hogy nyissa ki az autót,

diplomáciai védelemre hivatkozott, így kihívták a magyar konzulátus képviselőit, akiknek a jelenlétében felnyitották a csomagtartót.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pilwax
2021. augusztus 27. 09:54
Vérforraló, bicskanyitogató, amilyen pofátlan, arrogáns impertinens módon nézik totálisan csont hülyének az embereket ezek az mszp-s tetves komcsik!!!!! Kisegítő óvodások is kiröhögnék ezt a dumát, de ezek halálos komolyan előállnak a legképtelenebb magyarázatokkal és messzemenően elvárják, hogy a plebs szomorú beletörődéssel az utolsó betűig elhiggye a bődüketes hazugságaikat!!! - ezek semmit nem változtak 1919 óta, a közélet közeléből is el kellene takarítani, ki kellene pucolni őket!!!!!
mustarharmas
2021. augusztus 26. 11:48
Amagyar bírósági rendszer egy vicc. Röhej az egész....
kbs_real
2021. augusztus 26. 09:46
Igen. Közismert ukrán népszokás: megállsz valahol öt percre, telipakolják a csomagtartódat grátisz cigivel. (Ez váltotta fel a kenyérrel, sóval üdvözlést.)
Anonymtalan
2021. augusztus 26. 09:24
40 ezer darabot csak úgy beledugja? A bíró hülye. Ki kell rúgni, de a fénysebesség végtelenszeressével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!