Remélem, hogy a filmünk mérföldkő lesz!

2021. július 04. 11:28

Minél jobban ásom bele magam 2006-ba, annál érthetetlenebb az egész!

2021. július 04. 11:28
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina

„Adott egy helyzet, egy borzalmas beszéd, amikor a miniszterelnök káromkodik és hazudik. Minden normális országban, másnap le kellett volna mondania!

De nálunk nem ez történt, hanem a felháborodott tömeg kivonult az utcára, aztán hirtelen azon kapta magát, hogy összeveretik a rendőröket a saját vezetőik.

Ahogy Révész Máriusz mondta a bizottsági meghallgatáson: »Ha csak az Egri csillagokat olvasta valaki, akkor tudja, hogy egy várat úgy kell védeni, hogy körbevesszük.«

Az egyik rendőr mesélte, hogy »őrjöngtem a Hír TV előtt, mert ilyen a világon nincs, hogy beküldtek egy sor rendőrt, összeverették őket, aztán újra beküldtek egy sor rendőrt. Addig, amíg mindenkit össze nem vertek és elfoglalták a tüntetők a TV-székházat.«

Miért? Hogy lehetett egy amatőr számára is teljesen dilettáns a magyar rendőrség órákon át?

Rengeteg sérült rendőr volt, sokaknak élete első bevetése, azóta se tudták feldolgozni a sokkot.

Másnap a Köztársaság-téren csaptak össze a tüntetők és a rendőrök. A tüntetőknek volt egy keménymagja, akik hadseregként viselkedtek, szervezettek voltak, ők egyébként többségében megúszták. Valószínűleg szurkolói csoportok, akiknek ebben volt korábbi rutinjuk a meccsek utáni verekedések miatt.

A tüntető szabadcsapatok tovább dobáltak és erre a rendőrségnek nem volt válasza.

Pontosabban volt válasza: mivel a dobálókat nem tudták elkapni, a járókelőkent verték agyon.

(...)

Remélem, hogy a filmünk mérföldkő lesz! Végre elhúzzuk a függönyt, rendbe tesszük ezt az őrületet és lesznek végre felelősök, igazságszolgáltatás, kiderülnek a titkok, megbékélhetnek az áldozatok: a rendőrök és a civilek egyaránt!”

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. július 05. 09:58
Több érdekes dolog is történt.. Például miért volt MTI hírzárlat.. Miért nem tudósított pl a CNN élőben Amikor arról is tudtunk ha az USA ban a tetőről levittek egy macskát.. Nem tudom kinek a reszortja de érdemes lenne utána nézni..
bunko_jobbos
2021. július 04. 22:37
Pedig nagyon egyszerű a megoldás: Feri puccsot akart végrehajtani, csak orbán eszén elbukott. Ahogy egy egykori tüntetésen egy melós ötletesen megfogalmazta: Milyen Feri? (ez volt a tüntetésen a transzparensének a felirata :-) ) https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2020/08/23/a_2006-os_puccskiserlet
998877
2021. július 04. 22:12
Ha gyurcsány vagy a moslékkoalíció nyeri meg a 2022 es választásokat, minden október 23-án vérfürdőt csinálnak.
Box Hill
2021. július 04. 16:26
Pedig érthető, kedves Fruzsina. Csak tanulmányozza a CSEKA és a vörös terror történetét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!