Kovács Zoltán távozik a Mol Fehérvár FC-től

2021. július 17. 22:17

Az Ararat Yerevan elleni kiesés után felajánlotta lemondását a sportigazgató, amelyet a klub vezetése elfogadott.

2021. július 17. 22:17
null

Kovács Zoltán 2015 augusztusában csatlakozott a Fehérvárhoz sportigazgatóként, az azóta eltelt idő alatt a klub 2018-ban bajnoki címet, 2019-ben Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, a 2018/2019-es szezonban pedig az Európa Liga csoportkörében játszott – olvasható a klub hivatalos oldalán

„Az örményországi vereséget követően írásban felajánlottam lemondásomat, mert ebben a helyzetben ezt tartottam a legbecsületesebb és legkorrektebb döntésnek. Ma reggel volt alkalmam személyesen találkozni Garancsi Istvánnal, aki a lemondást a megbeszélésünkön elfogadta. Köszönöm szépen az elmúlt közel hat évet az összes, klubnál megforduló játékosnak, stábtagnak és dolgozónak, valamint nem utolsó sorban a klub tulajdonosának és vezetésének, hogy kiváló, magas szintű feltételeket biztosítottak a közös munkához. A bajnoki cím, a kupagyőzelem, vagy éppen az Európa Liga csoportköre meghatározó élménye pályafutásomnak, kívánom a Vidinek és szurkolóinak, hogy a közeljövőben újra hasonló sikereket élhessenek át a lelátón!” – nyilatkozta a portálnak Kovács Zoltán.

Nyitókép: molfehervafc.hu

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2021. július 19. 17:30
Szabics Imre suszterinas a VIDI-n tanoncoskodik tovább? Akkor semmi nem fog változni. Az NB II-ben kéne kezdeni az edző szakma fortélyainak elsajátítását, nem egy élcsapatnál. Bár ha így "haladnak" még a Fehérvárból hamarosan NB II-es csapat lesz, és akkor a helyén lesz mindenki.
geyza1947
2021. július 19. 10:13
Akkor ez bukta volt Kovácsnak, de azért érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy szarfaszú, agyonfizetett görbe lábúak elsumákolnak egy meccset ki tudja miért és akkor a klub igazgatónak le kell mondani ?
rugovics tibusz
2021. július 18. 11:57
Lila Kovács, te ne dumálj korrektségről meg becsületről, amikor köztudott, hogy visszaosztottak neked a játékosok, aki nem volt hajlandó rá, az meg mehetett amerre látott. Remélem viszed magaddal Brokit meg Kovácsikot is.
files32
2021. július 18. 08:14
LOL-fehérvár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!