Virológus: Társadalmi szinten jól állunk a vakcinálással

2021. július 25. 21:23

Kemenesi Gábor szerint a vakcinák működnek.

2021. július 25. 21:23
null

Közösségi oldalán tett közzé egy ábrát a „delta hullám” esetszámairól és a kapcsolódó halálozásokról Kemenesi Gábor. Mint ahogy a virológus is fogalmaz, ez az ábra jól mutatja, hogy az oltásoknak köszönhetően az esetszámokat nem követi látványos mértékben a halálozások emelkedése (az ábra az előbbieket kék színnel, míg az utóbbiakat piros színnel jelöli). 

Akik nem kaptak még oltást, vagy akiknél nem alakult ki védettség azoknak fontos a mielőbbi vakcináció”

– húzta alá Kemenesi.

Hangsúlyozta: a hírekben hallható, vakcinák hatásosságát érintő romlás a tünetes megbetegedésekre értendő, a kórházba kerüléstől és súlyos megbetegedéstől továbbra is magasfokú védelmet nyújtanak az oltások.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. július 26. 10:25
A hétvégén ismét nem volt haláleset Covid 19 vírus miatt! Az oltás sikeres! Oltakozzatok tovább, sürgősen!
hátakkor
2021. július 26. 10:20
Júli vége, csúszik a Krekó doktrina
barnabibambi
2021. július 26. 08:54
Az ország lakosságának 95-98% túlélte a covid -biológiai fertőzést a saját adottságai révén.Sokan úgy hogy észre sem vették.Így semmi szükség az ismeretlen hatásokkal bíró kutyulmányokkal történő oltásoknak.Jelenleg cirka 700 ember halt meg Magyarországon az oltások következtében és nem tudni hogy hány ember szenvedett maradandó károsodásokat.A kormány eltitkolja elhazudja a valós adatokat .Tehát ugyan úgy hazudnak mint a világrekord halálozási ráta esetébe.
darázs
2021. július 26. 07:48
"az UK-s halottak mind beoltottak voltak" namármost álhírterjesztőkkel fölösleges vitatkozni mert mindig tudnak olyat hazudni aminek a cáfolatához hetek kellenek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!