Jakab Péter a Politicónak: A homoszexualitást el kell fogadni és tolerálni kell

2021. július 27. 16:19

Mindezt úgy nyilatkozta a pártelnök, hogy a szombati Pride-on nem volt jelen.

2021. július 27. 16:19
null

„Az Orbán Viktor legyőzéséért folytatott magyarországi kampányról” írt cikket a Politico, amelyben megszólaltatták a hat ellenzéki párt vezetőjét, így Jakab Pétert is. A pártelnök a Jobbik változásáról azt mondta:

azok a zsidók és romák, akik régen féltek a Jobbiktól, most a Fidesztől kell, hogy tartsanak”

A lap emlékeztet, hogy a pedofiltörvény kapcsán felszínre kerültek az ellenzéken belüli törésvonalak, hiszen a kormánypártokon kívül egyedül a Jobbik szavazta azt meg. Jakab Péter pártja álláspontját azzal védte, hogy „ha csak egyetlen gyermek életét is meg tudjuk menteni egy szexuális bűnözőtől, akkor is megérte ez a törvény”. Ugyanakkor bírálta az új intézkedések egyes elemeit, és kijelentette, hogy támogatni fogja a jogszabály módosítását, ha az ellenzék nyeri a következő választásokat.

A homoszexualitást el kell fogadni és tolerálni kell”

– fogalmazott a Jobbik elnöke, aki azonban a szombati Pride-on – ellentétben mondjuk Karácsony Gergellyel, Kunhalmi Ágnessel, Fekete-Győr Andrással – nem volt jelen.

Nyitóképen: Felvonulók a szombati Pride-on. Ficsor Márton

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeTraTa
2021. július 30. 15:01
Én vagyok az egyetlen, aki most értette meg Jakab körszakállát?
parrlev
2021. július 28. 13:04
Soros György fia "csak" homoszekszuális. Ha szodomán lenne, el kellene fogadnunk, hogy a "család" egyik tagja nyerít, röfög, ugat vagy mekeg.
masikhozzaszolo
2021. július 28. 09:38
Kérem szépen tessék mindent elfogadni. A heteroszexualitást A férfit A nőt A családot (férfi-nő-gyerek-nagyapa-nagyanya) A magyarokat A franciákat, stb. A zsidókat A keresztényeket A katolikusokat A melegeket A nem melegeket Azt, aki azt se tudja, fiú, vagy lány A pályaudvart, a csillárt, az emberbőrbe bújt kutyát A pedofilt A nekrofilt A... A muzulmánt ne, mert az nem fogad el semmi mást, és ki is irtja, levágja a fejét, és megkéseli, felrobbantja, és a keresztet se fogadja el, és a nőt se, a más vallását se. És a hollandokat se, ők se tolerálják, hogy magyar vagy. És az EU Parlementet, tanácsostul, cuzammen, ők sem fogadnak el másokat. Még azt se fogadják el amit elfogadtak, nevezetesen a magyarok által megvétózott költségvetéskor aláírták, két évig nem leszünk a lengyelekkel napirenden, ha aláírjuk. És de.
Rocktoberi
2021. július 28. 07:00
Fog még Jákob a Pride-on Vonaglani. Csak idő kérdése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!