Hadházy Ákos plakátot rongált, majd ugyanerre buzdította követőit is

2021. július 25. 13:52

A politikus szerint határozottabban kell fellépni a kormány „egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propagandája ellen”.

2021. július 25. 13:52
null

Hadházy Ákos hivatalos Facebook-oldalára töltött fel egy videót, amelyben letépi a kormány egyik Nemzeti Konzultációt népszerűsítő  plakátját. A Momentum által támogatott politikus a videóhoz azt is írja: „Már nincs helye a finomkodásnak, mert a kormány nagyon bedurvult! Az eddigieknél sokkal határozottabban kell cselekedni, több kell a kommunikációs akcióknál. Rá kellett jönnöm, hogy itt már nem elég csak matricázni, sokkal többet és sokkal határozottabban kell tenni a propaganda ellen, az egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propaganda ellen.”

A politikus azt is írja, nem szabad félni a „pár tízezres” büntetéstől, ezért javasolja mindenkinek, hogy kövessék példáját: „Ha Ön nem csak némán szeretné nézni a rengeteg gyalázatot, akkor üzenjen a kormánynak a plakátok eltávolításával, vagy felmatricázásával, vagy akár csak festékkel, tollal. Higgye el, ha nem teszünk ellene, Orbánnak ez a kampánya ugyanúgy sikeres lesz, mint a többi. Egyébként el kell mondanom, hogy jó érzés volt tenni valamit ez ellen a mocsok ellen. Javaslom az összes ellenzéki képviselőnek!” – írta a bejegyzésében. 

 

 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoman
2021. július 26. 16:35
Kispálya.
tevevanegypupu
2021. július 26. 13:19
Ez a kampány szerintem is bődületes hülyeség, gyerekes, primitív..de plakátot letépni teljesen felesleges..én sem tépem le az ellenzék plakátjait, soha meg a fejemben,pedig rettentően irritáló szokott lenni legtöbb..
McFoker
2021. július 26. 13:15
Adófizető polgárként helyeslem, hogy legalább így tiltakozzanak az emberek ez ellen a hülyeség ellen. Mivel az itt kommentelők többsége nem igazán fizet adót, így nem értem mit sápítoznak.
istvanpeter
2021. július 26. 10:01
Na, ki is a gyűlölködő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!