Erődemonstrációt tart ma a Mi Hazánk

2021. július 25. 09:24

Láthatóan létrejöttek a gyülekezési no-go zónák hazánkban, ahol nem lehet felvonulni a közbiztonságért.

2021. július 25. 09:24
null
Novák Előd

„Az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet tiltakozása ellenére erődemonstrációt tart ma a Mi Hazánk.
A bűnözés ellen tart erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom, hiába követeli a gyűlés megtiltását az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet antidemokratikus módon. Az MSZP már megmutatta a Gyurcsány-kormánya idején, hogy fojtja vérbe a szabadságjogokat a rendőrség felhasználásával is, a »jogvédő« szervezetek tiltakozása most hasonlóan álságos.

A rendpárti gyűléssel szemben ellentüntetést jelentett be Jászapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzata. Szerte az országból mozgósítják, sőt a választásokhoz hasonlóan szállítják is a cigányokat az ellentüntetésükre, melyet a rendőrség tudomásul vett. A korábban még Jászapáti Cigány Kisebbségi Önkormányzat nevet viselő, de ma már magukat nem kisebbséginek érző szervezettel szemben az üzeni a Mi Hazánk: nem lehetünk cigányország! Magyarország a magyaroké! A cigányság népességrobbanásával, generációnkénti megduplázódásukkal, a megélhetési gyermekvállalással párhuzamosan fokozódik a bűnözés is, mely ellen zéró toleranciát, csendőrséget, szibériai bérrabtartást és hasonlóan markáns javaslatokat fogalmaz meg a Mi Hazánk Mozgalom.

Viszont csak statikus demonstrációt engedélyezett a rendőrség a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom számára július 25-én 15 órára Jászapáti Vásárterére, betiltva a rendpárti felvonulást a bűnözők érzékenységére hivatkozva minden útvonalon. Láthatóan létrejöttek a gyülekezési no-go zónák hazánkban, ahol nem lehet felvonulni a közbiztonságért, mert az a bűnözőket zavarja.”

Nyitókép: Renner Tamás

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2021. október 02. 20:43
„A bűnözés ellen tart erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom ...” „A rendpárti gyűléssel szemben ellentüntetést jelentett be Jászapáti Roma Nemzetiségi Önkormányzata.” Mindketten polgárháborús provokátorok vagytok és ugyanazok a külföldi gazdáitok, persze erről csak a vezetőitek tudnak, nem a megvezetett résztvevők.
dave88
2021. július 26. 08:28
Látom, szegény fideszfanboyokat igen érzékenyen érintette, hogy a Mi Hazánk a kormány kedvenc, könnyen lefizethető szavazógépei ellen demonstrált. Nélkülük, meg a behozott ukrán majom nélkül kevés lenne a hazai felsőközéposztály, meg fanatikus nyugdíjas a kétharmadhoz.
balbako_
2021. július 25. 19:22
Az volt az igazi erődemonstráció, hogy 9 millió kilencszázkilencvenezer ember távollétével tüntetett. Ez ám az ütős!
Isten jobb keze
2021. július 25. 16:08
Húzdle magad a klotyón, oda való vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!