Demonstrációt szervez a European Patriots Unite a Pride napjára

2021. július 23. 09:46

„A normalitás és gyermekeink védelmében!” címmel szervez ellentüntetést a Budapest Pride felvonulás napjára az European Patriots Unite.

2021. július 23. 09:46
null

„A normalitás és gyermekeink védelmében” címmel hirdette meg demonstrációját a European Patriots Unite, ahova szeretettel várnak „minden nemzetben gondolkodó, az LMBTQP+ propagandát elítélő hazafit” – tudatta az antigender.org szerkesztőségével az egyesület ügyvezetője, Walter Pál Péter.

A tüntetéshez létrehozott Facebook-esemény tanúsága szerint a felszólalók között feltűnik majd többek között Gaudi-Nagy Tamás jogász, Volner János országgyűlési képviselő, de felolvassák majd Böjte Atya és Sinkovits-Vitay András tüntetőkhöz címzett levelét is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2021. július 23. 15:48
Transzparens: Éljen a heteroszexualitás! Több kilométeren keresztül két oldalt. Hol van itt homofóbia?
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 23. 14:35
Nem felülni a szivárványos provokációnak. Méltóság!
gyaloggos
2021. július 23. 11:52
HÁT, nem tudom! ÚGY vélem, nincs értelme arra a napra ellentüntetést szervezni! NEM ÉRDEMES velük foglalkozni, még csak cikkezni sem különösebben, hadd fulladjon érdektelenségbe az az akármi! HISZ éppen a provokáció a céljuk!
turáni sólyom
2021. július 23. 11:39
A megoldás talán(?) a BETYÁRSEREG bevetése lenne. Pár száz betyár játszva szétverné a buziparádét! Ők bizonyítottan nem Fidesz-KDNP pártiak..... Így a kormány moshatná kezeit, Pintér meg félrenézne..... Európának meg követendő példa lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!