A Mi Hazánk sikere a gyermekvédelmi népszavazás, ám csak félmegoldás: itt a mi öt kérdésünk is

2021. július 21. 16:37

A Büntető Törvénykönyv az orosz modell szerint büntetéssel is sújtsa a tilalom megszegőit.

2021. július 21. 16:37
Dúró Dóra

„A Mi Hazánk saját sikerének tekinti a gyermekvédelmi népszavazást, hiszen ezekre a problémákra akcióinkkal és javaslatainkkal mi hívtuk fel a társadalom figyelmét, ugyanakkor nem állhatunk meg félúton. Itt is a szokásos fideszes félmegoldással találkozhatunk ugyanis: minden józan gondolkodású ember egyetért ezekben a kérdésekben, ám az intézkedések nem elegendőek a megfelelő védelemhez.

Akár a homoszexuális propaganda iskolai tiltásáról, akár a médiatartalmak korlátozásáról van szó: a Mi Hazánk volt a pártok közül az első, amely a gyermekek védelme érdekében történt fellépést sürgette, sőt jogszabálymódosítást is kezdeményeztünk már több mint két éve, amit akkor (lehet, hogy még Szájer József sugalmazására) a Fidesz is elutasított. De támogatni is jobb későn, mint soha. Örülünk, ha a kormányban meggyengült a homoszexuális lobbi.

Ugyanakkor a szexuális deviáns propaganda visszaszorításához és tilalmának érvényesítéséhez elengedhetetlennek tartjuk, hogy a Büntető Törvénykönyv az orosz modell szerint büntetéssel is sújtsa a tilalom megszegőit – erről teljesen megfeledkezett a kormány, így pedig nem sok foganatja lesz a tilalomnak. Fontos lenne az is, hogy a szexuális deviáns propaganda ne csak a kiskorúak irányában, hanem a társadalom egésze tekintetében is legyen tiltott.

A faltörő kos szerepét továbbra is vállalva azt kezdeményezi a Mi Hazánk, hogy ne végezzen félmunkát a kormány, a gyermekvédelmi kérdéseket egészítsük ki az alábbiakkal:

1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeket hosszú távon ismeretlen hatású vakcinákkal beoltsanak?
2. Támogatja-e Ön, hogy közintézményekre szivárványos zászlót tűzzenek?
3. Támogatja-e Ön, hogy Magyarországot nagykövetként pedofilok is képviselhessék?
4. Támogatja-e Ön, hogy a még meg nem született gyermekek élethez való jogát a magzatok szívhangjának meghallgatása nélkül korlátozzák?
5. Támogatja-e Ön, hogy a szexuális devianciákat utcai felvonulásokon is népszerűsítsék?

A Mi Hazánk elvárja a kormánytól, hogy ezekre is adjon érdemi választ – a gyermekek védelme érdekében.”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2021. július 22. 07:02
Dórika, te már nem egyszer megbuktál. Véleményem szerint időszerű lenne végleg visszatérned a fak análhoz.
Ferenc pápa
2021. július 22. 04:01
Igazán eldugulhatna ez a dórácska. Miért nem hagyja a politikát azokra akik értenek hozzá?
Korrupt Kornél
2021. július 21. 21:49
Dóri, nem vagy hiteles! Vonulj vissza kis időre! Jobban járnál hidd el!
satman11
2021. július 21. 20:44
Ez a ti feladatotok, ügynökök és hazaárulók. A legnehezebb pillanatba beleszarni a ventillátorba...küllők közé nyomni a kapátokat...pont úgy viselkedni, ahogy az a Gyurcsánynak megfelel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!