Niedermüller nem engedi be a Molnár Antal Zeneiskolát a Damjanich utcába

2021. június 21. 20:16

Az Erzsébetvárosi Önkormányzat több tízmilliós tartozásokra és a jövőre vonatkozó bérleti díjra hivatkozva nem engedi a Molnár Antal Zeneiskolának, hogy elfoglalja a Damjanich utcai épületét.

2021. június 21. 20:16
null

Nem akar fizetni, ezért nem köt szerződést a tankerület – írta ki Facebookra a Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat Facebook oldalára. „A Damjanich utca 4. szám alatti épület bérleti jogára, kiírt pályázatot a Belső-Pesti Tankerületi Központ nyerte meg, amely saját irodái mellett, a Molnár Antal Zeneiskola elhelyezésére vállalt kötelezettséget az épületben” – írják. 

„Erzsébetváros önkormányzata az eredményhirdetés után mindent megtett annak érdekében, hogy a bérleti szerződés aláírásra kerülhessen, és a zeneiskola beköltözhessen az ingatlanba” – állítja az önkormányzat, akik szerint mindent megtettek annak érdekében a részletfizetést is beleértve, hogy a vitás kérdéseket rendezni tudják. 

„A Belső-Pesti Tankerületi Központ mindezek ellenére nem írta alá a pályázatukban vállalt feltételekkel a szerződést. A Tankerület június 17-én kelt levelében arról tájékoztatta az Önkormányzatot, hogy a pályázatukban vállalt kötelezettség ellenére nem kívánnak bérleti díjat fizetni.

A Tankerület ezzel a lépésével megakadályozta, hogy a Molnár Antal Zeneiskola beköltözhessen az épületbe, hiszen pályázatával félrevezette az Önkormányzatot” – áll a posztban. 

Niedermüller Péter a hónap elején a trianoni tragédia évfordulóján arról beszélt egy nyilvános rendezvényen, hogy kártékony a fiatalok nemzeti-hazafias alapokon álló oktatása, hiszen ezzel nem tudnak mit kezdeni a munkaerőpiacon. Az Európa-bajnokság előtti utolsó, írek elleni barátságos mérkőzésen, mivel nem térdeltek le a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, úgy fogalmazott, hogy „Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni” s „szégyellhetjük magunkat”.

Fotó: Erzsébetváros Hírei, Facebook 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. június 22. 08:44
Vigyétek már zártosztályre ezt a kretént..
Bitrex®
2021. június 22. 05:12
Ezt a patkányképű Niedermüllert Berlinig zavarjuk jövőre!
DFK
2021. június 21. 23:14
Ez a zsidermüller banda ellopja az épületet, hamár a freemazsihiszé nem lehet.
Box Hill
2021. június 21. 22:05
Mert nem Müller Antal az iskola neve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!