Mától transzkoreai nembináris személyként kell azonosítani egy brit influenszert

2021. június 29. 17:19

Oli London brit influenszer most esett át egy 18 műtétből álló, 150 ezer dolláros plasztikai sebészeti beavatkozás-sorozaton, melynek következtében a BTS koreai popcsapat frontemberévé vált, akinek nevét is felvette.

2021. június 29. 17:19
null

A férfi a dél-koreai popcsapat, a BTS nagy rajongója, ezért új külsejét a fiúbanda egyik énekesének, Jiminnek a megjelenéséhez igazíttatta. Sőt, nevét is Jiminre változtatta az erősebb azonosulás érdekében.

A férfi tranzícióját kifejezetten a Pride hónapjához igazította, mert szerinte a „transzfajúsághoz” is coming out szükséges, mivel éveken át élt egy rossz testben ő is, míg végre megtalálta koreai identitását. Az operációk során főleg a szemét műtötték át ezúttal. Oli London már élt Dél-Koreában és beszéli a nyelvet is.

„Igen, koreaiként azonosítom magam. Igen, nem bináris nemű vagyok. Igen, úgy nézek ki, mint Jimin. De ezek közül egyik sem adhat elég okot arra, hogy kivessen magában a társadalom, hogy az emberi mivoltomtól megfosszon, és megszégyenítsen azért, aki vagyok, egy nem bináris koreai” – fogalmazott.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2021. július 02. 00:29
Ki a faszt érdekel hogy ki vagy te kis öntelt pöcs? Azt hiszed hogy azért mert kibasztál az ablakon 150 ezer dolcsit ahelyett hogy az emberiség javára fordítottad volna, különb leszel bárkinél? Belül ugyanaz a szürke kis senki maradtál aki mindig voltál, csak most még egy darabig hitegetheted magad a hülyeséged miatt rád irányuló hirtelen jött ismertséged félreértelmezve, mielőtt magányosan és meghasonulva fogsz meghalni, szánalmas elfecsérelt életed után.
Tibesz26
2021. június 30. 21:21
egyszerüen undorito ami a videon megy rá sem merek nézni egy rendes dél koreai család kell nem pedig ilyen sátánista eszme
Esvány
2021. június 30. 19:51
Régen is voltak olyanok, akik másnak képzelték magukat (pl. Bonaparte Napóleonak). Csak emiatt nem műtették át magukat és nem ugrált szeszélyeik szerint a fél világ, hanem berakták egy erre szolgáló sárga falú műintézménybe. Az egy dolog, hogy valaki transzkoreai nembináris személyként látja magát a tükörben (lehet, hogy meg kellene takarítani egy kicsit azt a tükröt?) de milyen alapon várja el, hogy mi is annak lássuk? Pont, mint "A császár új ruhája" c. mesében!
Kriszta67
2021. június 30. 18:13
Tudok egy vadászt, egy ezresért lelövi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!