Hétéves rendőrjárőr rótta Nógrád megye útjait

2021. június 03. 21:10

A Nógrád megyei rendőrség teljesítette a hétéves Molnár Dávid álmát azza, hogy egy napra ő is rendőrgúnyába bújhatott – adta hírül a police.hu.

2021. június 03. 21:10
null

Molnár Dávid kérése 2021. május 27-én teljesülhetett. Dávidot és édesanyját a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében Palkovics Viktor rendőr alezredes, a közlekedésrendészeti osztály vezetője fogadta, amelyet követően a gyermek édesanyjával a rendőr-főkapitányság épületében tett egy sétát.

A rendőrök megmutatták neki a szolgálati gépjárműveket, a bűnügyi technikai felszereléseket, kérésére tapasztalatot szerezhetett a bűnügyi technikai munkáról, az ujjlenyomatvételről.

Dávid megismerhette Handó Tamás rendőr zászlós bűnügyi technikust, valamint nyomkövető és kábítószer-kereső kutyáit Bosco-t és Maját.

A hétéves kisfiút ezután felkísérték a bűnügyi osztályra, ahol találkozhatott a nyomozókkal, megtekinthette az irodáikat és választ kaphatott kérdéseire is – írta meg a police.hu.

Fotó: Police.hu

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
begmann1
2021. június 03. 23:46
Jó, jó, csak egy kicsit nagyobb létszámmal nem ment volna? Vagy nem volt több jelentkező?
szotyiratöbbpénzt
2021. június 03. 22:46
Nu, akad még gyerek, akiben legalább még 7 évesen megvannak a "romantikus" elképzelések. Csak nem akar mindenki "megasztáros-jutuber-kutyapszichológus" lenni, ha majd nagy lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!