Hadházy ismét a kertészetből üzent a kormánynak

2021. június 21. 13:38

Ezúttal a hagymakapáláshoz hasonlította a korrupció elleni harcot a független képviselő.

2021. június 21. 13:38
null

„Hagymakapálás újratöltve” írta közösségi oldalán Hadházy, aki ismét napszámból jelentkezett.

A hagymakapálás könnyebb volt, mint néhány hete, hiszen még kisebb volt a gaz. Így van ugye a korrupcióval is, ha időben gyomlálunk, könnyebb a dolog és a termés is jobban megmarad”

– fogalmazott a független képviselő, majd ezután az uborkaültetést ecsetelte. 

Hadházy azt írta, bár a közérdekű munka nem esik neki rosszul, a munkavégzéssel továbbra is tiltakozni kíván a kormány által „önkényesen megszabott játékszabályok” ellen.

A kertészetből is üzenem: nem maradunk csendben!”

– szögezte le.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. június 21. 23:03
"a munkavégzéssel továbbra is tiltakozni kíván a kormány által „önkényesen megszabott játékszabályok” ellen" Nem tiltakozol te öreg, olyan spúr vagy, hogy inkább ledolgozod, mint fizess. Mondjuk rossz üzlet, mert a munkádban nem hiszem, hogy köszönet lenne, kicsi a hagymák sorköze a kapázáshoz, több kárt csinálsz mint hasznot, azt apár szál gyomot könnyebb kihúzni kézzel.
buherátor
2021. június 21. 21:52
bárcsak már azt látnám, hogy a követ fejti Recsken.... ..a nyomentumos libák meg csíkos ruciban hordják neki a vizet, Gyurcsány fegyenc meg jegyzi a kifejtett köbmétereket..
kisgul
2021. június 21. 20:36
Amelyik kertészetben ilyen satnya hagymákat nevelnek, ott más gazemberséget IS képesek elkövetni! Pl. lófaszházit alkalmazni.
Istók3
2021. június 21. 20:15
Off Kertészetről jut eszembe, hogy Jp főépítésze a Tétényi fennsíkon akar juhot legeltetni. A Tétényi fennsík fokozottan védett. Még d-209-nek sem sikerült védelem alól kivonnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!