Bocsánatot kért Fiola a heves gólöröm miatt

2021. június 20. 17:35

A gól után kötött ki a hangulatfelelős, Szalay Edit asztalánál.

2021. június 20. 17:35
null

Mint írtuk, a MOL Fehérvár FC játékosa szerezte a magyar válogatott első gólját a foci-Eb-n. A magyar védő a magyar-francián elért gólja után a pálya szélére rohanva sodorta el kis híján Szalay Edit riporter asztalát, aki egy pillanatra megijedt, de aztán maga is mosolygott a helyzeten.

Fiola egy vasárnap délelőtti videóban elnézést is kért, amiért megijesztette Szalayt:

 

Nyitókép: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. június 21. 16:52
Bár csak még 4-5 ilyen "bocsánatot" kellene kérnie a Magyar Válogatottnak! Milyen furi... hogy a magyarok jó football szereplésévek fokozottan előjönnek ezek a "nem megfelelő viselkedések" kritikái! MERT VALAMIÉRT CSAK CSAK KRITIZÁLNI KELL A MAGYAR FOTBALT MEG A STADIONT MEG AZ OTTLEVŐKET MEG AKIK NEM VOLTAK OTT MEG MINDENKIT AKI NEM FESTI SZIVÁRVÁNYSZÍNŰRE PUSKÁS FERENCET...
még fokozza
2021. június 21. 07:21
Szégyellje magát!
formaegy
2021. június 20. 22:05
Miért kért bocsánatot? Nem egy buzi, vagy egy nigger ült ott.))))))))))) Hajrá Fiola! Hajrá magyarok!
harpec
2021. június 20. 19:37
"Ahol én járok, a fű sem terem." Attilának tulajdonítják az olaszok, mikor végig pusztították a hunok Európa területét. Közmondás lett belőle, veszélyt, félelmet a fejez ki, pusztítástól, dúlástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!