A Momentum politikusa várna még négy évet a kormányváltással

2021. június 28. 22:51

Szerintem viszont ez az ország nem bír el még négy évet.

2021. június 28. 22:51
Gy. Németh Erzsébet

„»A rendszerváltás reménye akkor él túl, ha ez az ellenzék bukik 2022-ben« – olvasom az Élet és Irodalomban a Momentum külpolitikusa tollából. Fudan után, a pedofiltörvény elfogadása után, az egyetemek alapítványi kézbe adása, az autópályák koncesszióba adása után szerinte nagyobb veszély egy ellenzéki kormányzás, mint Orbán rendszerének fennmaradása.

Ő még várna 2026-ig a kormányváltással.

Szerintem viszont ez az ország nem bír el még négy évet.

Az ellenzéki pártok szavazói összellenzéki együttműködést akarnak és támogatnak. A teljes együttműködés szellemében indult el a rendszerváltás az önkormányzatokban. A választók bölcsessége, akarata és szándéka világos és egyértelmű. A politika pedig szolgálat, az állampolgári elvárások teljesítése demokratikus normák mentén. Vagy ilyen lesz Magyarország 2022-vel, vagy közös hazánkat veszíthetjük el.

Akik elhagyták az országot, akik szenvednek a mindennapi NER-arrogancia miatt, akiknek el akarják döntési szabadságát és jövőjét, azok nem tudnak várni 2026-ig!

Vajon Orosz Anna akar várni?”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
őrnagyőrnagy
2021. június 29. 10:33
Felmérte, hogy még nem árt kicsit tanulni... te meg zsike, jobb, ha hallgatsz, belőled meg a főnöködből 1 napot sem bír el az ország, nem kell több államcsőd! Csináld csak tovább a semmit jó sok pénzért, mint eddig, a megy neked.
heather
2021. június 29. 10:25
Zsóka néni, az ország elbírja, csak ti nem.
gyaloggos
2021. június 29. 10:03
ÁRULJA már el valaki, KI VEZETI ma Budapestet? Hm....? A HIPERPASSZÍVAKTÍV FŐPOLGÁRMESTER már nem csak ORSZÁGOS ÜGYEKET akar jól elintézni, hanem NEMZETKÖZI POLITIKUSKÉNT is szeretné magát mutatni, az EU-ban, meg Európában egyáltalán, GYÉB országgyűlési képviselő-jelölt-jelölt, TÜTTŐ az MSZP elnökségi tagja,... Hm....?
marica61
2021. június 29. 09:33
megszolalt lukbol a gödör. ez a némber irányitja tüttövel egyetemben a fövárost ök okozzák a káoszt é s e melett egyfolytában panaszkodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!