Nagy pofont adott a WHO a magyar baloldalnak

2021. május 10. 21:04

A választók díjazták a kormány vakcinastratégiáját.

2021. május 10. 21:04
Deák Dániel
Deák Dániel

„Orbán Viktor miniszterelnök Európában elsőként beszélt arról, hogy az akadozó brüsszeli vakcinabeszerzés mellett szükség lesz a keleti oltóanyagokra is, enélkül elképzelhetetlen a gazdaság újraindítása a nyár előtt.

Brüsszel és a magyar baloldal a megszokott módon ismét támadta Magyarországot a döntés miatt, sőt kínai és orosz befolyásnövekedést vizionáltak az oltóanyag-beszerzés kapcsán, álhíreket terjesztettek a keleti vakcinákról.

A realitás ismét felülírta a globális balliberális erők törekvéseit, más uniós tagállamok is sorra kezdtek el rendelni keleti oltóanyagokat, sőt ma már a hazai baloldali politikusok egy része is a magyar kormány sikeréről beszél. Fekete-Győr András például úgy fogalmazott, utólag sikeresnek minősíthető a kormány vakcinapolitikája.

Hétértékelőm a Magyar Hírlapban.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. május 12. 13:22
Nah az ország legfőbb dísz seggnyalója is felböfögött megint valami bűzös epét...
tuapse
2021. május 11. 18:42
Érdekes, a keleti vakcinák nélkül is Magyarországgal egyszerre vagy még előbb nyitnak a nyugati államok, ráadásul néhány héten belül oltottságban is utolérnek bennünket. :) Amúgy én egyetértek a minél többféle vakcina elvével, csak a papír munkát is el kellett volna végezni előtte.
olajfa1
2021. május 11. 08:29
Az ellenzékiek ONMAGUKAT POFOZTÁK FEL! Nem a WHO!!! A WHO "csak"... a "pecsétet nyomta" rá az ellenzék aljasságára!... Vagyis most már a WHO is tanusítja hogy a magyar ellenzék ALJAS MOCSKOS ALÁVALÓ NÉPÍRTÓ FASISZTA SZERVEZET!!!
nemecsekerno_007
2021. május 11. 07:47
Vágó Pityu az egyszemélyes WHO. Legyen a neved Dr. WHO.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!