Székesfehérváron is hatalmas a sorban állás az oltásért

2021. április 30. 13:03

Vizet oszt és mobilmosdókat állít fel a székesfehérvári Várgondnokság az oltásra várakozó polgároknak – írta meg Facebookon Cser-Palkovics András polgármester.

2021. április 30. 13:03
null

Bejegyzést tett közzé pénteken délben Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere. A bejegyzés szerint a megyeszékhelyen is hatalmas sorok alakultak ki a Pfizer-vakcina felvételére. 

„Mivel nagyon sokan érdeklődnének a Pfizer vakcina mai beadása iránt, az időpontfoglaló oldal pedig nem, vagy csak akadozva működik komoly sorok alakultak ki az oltópontoknál.

de minden létező segítséget felajánlottunk a Kórháznak, valamint a sorban állók számára hamarosan vizet osztunk és mobilmosdókat állítunk fel a Városgondnokság segítségével” – írta a polgármester, és reményét fejezte ki, hogy a helyzet mielőbb megoldódik. Cser-Palkovics András posztja végén megköszönte az oltásra várók türelmét, és az oltópontokon dolgozók rendíthetetlen kitartását.

Fotó: Facebook

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2021. április 30. 14:04
Ej, Székesfehérváron is sok az oltásellenes, az már látszik...
Akitlosz
2021. április 30. 13:44
Látszik a cikkek, hogy ezt értelmes magyar ember írta, nem valaki budapesti kretén.
Kiscsillag
2021. április 30. 13:44
Megbukott a moslékellenzéki oltásellenes kampány.
jolly77
2021. április 30. 13:33
a pillanat, amikor a mandiner is megérti, hogy a fidesznek semmi hitele a magyar emberek szemében :D (választást elcsalni mondjuk így is lehet)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!