Kórháztűz Óbudán: egy ember meghalt

2021. április 06. 11:47

Meghalt egy ember a Szent Margit Kórházban kedd hajnalban történt tűzeset következtében; az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult nyomozás – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. április 06. 11:47
null

A kórház egyik kórtermében keletkezett tűz. Az égő kórteremből a rendőrök két embert vittek ki; a sérültek egyike a gondos ellátás ellenére is életét vesztette. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűz nem terjedt át több kórteremre – írta a rendőrség.    

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, berendezési tárgyak égtek mintegy nyolc négyzetméteren a III. kerületi Bécsi úton található kórház egyik kórtermében, az érintett szintet kiürítették.

(police.hu)

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. április 07. 08:26
Kíváncsi lennék: ki volt a dohányos? Mindkettő? Csak az egyik, és ő megmenekült? Vagy fordítva? Vagyis megölte a cigaretta? Őt, vagy a másik embert?
még fokozza
2021. április 06. 14:10
Lehet, hogy az ipari oxigén robbant az orvosira gyártott lélegeztetőben. Az újságírókat nem engedik be.
lightning protection
2021. április 06. 12:58
Sok szerencsétlen dohányos már lélegezni is alig bír, de azért dohányzik. Az egyik ismerősöm végstádiumú tűdőrákosként, mikor már vért köpött még akkor is megpróbált elszívni egy cigit, az első slukk se ment... De megpróbálta.
civis72
2021. április 06. 12:43
a dohányzás káros az egészségre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!