Idézetpingpongot játszott az NKE két professzora a Scruton Nyomán első részében

2021. április 28. 20:31

A Scruton nyomán című sorozatban, ahol Sir Roger Scruton magyar nyelven eddig megjelent köteteiből választ minden alkalommal két-két idézetet Hörcher Ferenc és beszélgetőpartnere, első alkalommal Egedy Gergely volt a vendég.

2021. április 28. 20:31
null

A Scruton nyomán című sorozatban Sir Roger Scruton magyar nyelven eddig megjelent köteteiből választ minden alkalommal két-két idézetet Hörcher Ferenc. Az NKE egyetemi tanárának „idézetpingpongjában” első beszélgetőpartnere Egedy Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Konzervatív gondolkodás és politika az Egyesült Államokban című könyv szerzője volt. 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2021. április 29. 09:54
Bemutatják a jobboldal szellemi és morális fölényét. Fényévekre a moslékellenzéki horda előtt.
szeekely
2021. április 28. 23:27
Ugy is van! Lehetne talan to:bbet az elvekro"l es az elkepzelesekro"l, semmint az ipari modon u"zo:tt politikai technologiakrol?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!