Hollik: A heti oltásellenes díj nyertese Varju László

2021. április 28. 22:10

A DK-s politikus szerint a keleti vakcinák álmegoldások, amik helyett olyan gyógyszereket kéne használni, amik valóban hatnak.

2021. április 28. 22:10
null

A Demokratikus Koalíció arra bíztatta az embereket nemrég, hogy ne fogadják el a kínai vagy orosz vakcinát. Medgyessy Péter szerint pedig a DK-nak bocsánatot kellene kérnie elhibázott politikája miatt – emlékeztette Szöllősi Györgyi Varju Lászlót az ATV stúdiójában. 

„Medgyessy Péternek meg másért kellene bocsánatot kérnie” – vágott vissza a DK-s politikus, aki az ő szempontjukból úgy gondolja, hogy helyesen járnak el, „az emberek bizalmát pedig nagyban megerősítené, ha olyan gyógyszereket hasznánánk amik biztosan hatnak, nem pedig ilyen álmegoldásokat keresne a kormány”.

Arra a kérdésre, hogy tud-e olyan szakértőt mondani, aki szerint a keleti vakcinák valóban álmegoldást jelentenek, és az emberek ne oltakozzanak ezekkel, a politikus kitérő választ adott.

Az „európai gyakorlattal” kezdett példálózni és megerősítette, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinákkal kell oltakozni szerinte, ám a feltett kérdésre nem adott választ.

A sokatmondó videót Hollik István tette ki Facebook-oldalára, azzal a megjegyzéssel: „Az e heti oltásellenes díj nyertese: Varju László! Gratulálunk a kimagasló felelőtlenségének!”

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. április 29. 09:58
bolhácskák a varázsgömbben
Krupp Skya
2021. április 29. 07:37
Varnyu a te betegségedre egyetlen hatásos gyógyszer van a Kala Snyikov. Reggel, éjjel és este egy egy szem.
MerivaD
2021. április 29. 07:00
Szemérmetlenül pofátlan. A szeme sem rebben, amikor kamuzik. Az ellenzék jobbat érdemel.
Moslékzabáló
2021. április 29. 06:30
A "ketrecharcos" a vakcinákhoz is ért... poliészter...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!