Fekete-Győr András szerint Mesterházy Attila a Fidesz vamzere

2021. április 15. 16:11

Mesterházy Attila a vamzer-vád kapcsán azt mondta a Magyar Hangnak: „ez butaság” és hogy soha életében nem beszélt személyesen Fekete-Győr Andrással.

2021. április 15. 16:11
null

A Momentum elnöke Gulyás Márton Partizán nevű műsorának vendége volt, ahol a beharangozó videóban hangzik el az említett részlet. Ebben Fekete-Győr többek közt azt mondja:

Az, hogy korábban arról beszéltünk, le kell számolni az elmúlt 30 év összes politikusával, utólag egy erősen naiv kijelentés volt”

Arra, hogy korábban azt állította, hogy MSZP = Fidesz, úgy reagált: „Mesterházy Attila = Fidesz”. Gulyás Márton rá is kérdezett, hogy ez alatt azt érti-e, hogy „Mesterházy a Fidesz vamzere-e az MSZP-ben”, amire a Momentum elnöke azt feleli „hát az elmondások szerint igen”. Fekete-Győr András kizártnak tartja, hogy Mesterházy a közös ellenzéki listán szerepljen.

Fekete-Győr András a momentum által támogatott online-előválasztás mellett is pálcát tört. A Momentum ragaszkodik a netes procedúrához, de azt a többiek nem szeretnék – írtuk meg tegnap.  

Egyelőre nem jutnak dűlőre az egyéb téren is egymásnak feszülő pártok, de lapunk úgy tudja, hogy Karácsony Gergely május elején jelenti be, hogy elindul-e a miniszterelnök-jelöltségért. Dobrev Klára személyéről pedig még nem született hivatalos döntés a DK-ban. Fekete-Győr András szerint azonban ha nem lesz online előválasztás, „akkor benne van a pakliban, hogy nem veszünk részt rajta”.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. április 15. 23:22
@Knerten Orbán egy geci. Méricskéli a szavai súlyát.
nyugalom
2021. április 15. 23:18
Kinek is irt? Kinanak hadat üzent? Legközelebb Putyinnak? Bator zsebpiszok!
brekker
2021. április 15. 23:17
Mindig minden fordítva van. Szokásos libsi szarkeverés.
nyugalom
2021. április 15. 23:16
Ezt a baromsagaiert tartjak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!