Válik Koncz Zsófia, a Fidesz szerencsi képviselője

2021. január 12. 12:25

A tavalyi országos jelentőségű időközi választás kormánypárti győztese két év után válik el férjétől.

2021. január 12. 12:25
null

„Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!” – juttatta el közleményét Koncz Zsófia a Blikknek, miután az újság hírré tette a képviselőnő házasságának felbontását. 

A fiatal politikus tavaly tett szert országos ismertségre, amikor motorbalesetben elhunyt édesapja mandátumát megnyerte az összellenzék által támogatott Jobbikos Bíró Lászlóval szemben a Szerencset és Tiszaújvárost magában foglaló borsodi választókörzetben. 

Koncz Zsófia és férje korábban a washingtoni magyar külképviseleten láttak el közösen szolgálatot, két évvel ezelőtt tartott esküvőjük kiemelt társasági eseménynek számított Szerencsen, ahol az 500 fős eseménynek a vár épülete adott otthont, a család hintókon járta körbe a települést – számolt be a Blikk. 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2021. január 13. 08:35
MAGÁNÜGY.
flesh ripper
2021. január 13. 07:55
Az a legény aki állja!
zara
2021. január 12. 21:03
az ő dolga...
Sulammit
2021. január 12. 18:06
Sajnálom őket. A férj Amerikában akart maradni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!