Bajkai: Kulturális központból DK-s kampányközpont

2021. január 28. 20:40

Niedermüller Péter kéthetes pályázati határidővel akarja átjátszani párttársainak Erzsébetváros kulturális központját – mutatott rá Bajkai István.

2021. január 28. 20:40
null

„A kereszténygyűlölő Niedermüller Péter kéthetes pályázati határidővel akarja átjátszani Erzsébetváros kulturális ékkövét, amelyet korábban a Fidesz-KDNP vezette önkormányzat több mint 200 millió forintért újított fel, és amely valódi közösségi térként állt rendelkezésre minden erzsébetvárosi és budapesti számára. Felháborító, arcpirító ahogy a baloldal a kultúrát rombolja, leépíti és helyére egy DK-s kampányközpontot hoz létre” – írta ki csütörtök este Bajkai István a Facebookon.

Az épület bezárása mellett azzal érvelt Nidermüller Péter, hogy „az önkormányzatokkal kapcsolatos elvonásokból csökkent az önkormányzat jövedelme” – írtuk meg korábban. A Fidesz lakossági petíció előkészítését tervezi az épület bezárását megakadályozandó. A korábban ipari épületként használt szecessziós EröMűvHáz 2004 őszétől lát el közösségi feladatokat. Először, Civil Házként, majd 2005. július elsejétől Közösségi és Művelődési Házként funkcionált, jelenleg pedig Erzsébetváros közösségi házaként működik. 

Fotó: Facebook

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moslékzabáló
2021. január 29. 06:14
És mi ebben a meglepő? A komcsik és libernyákok ott ártanak nekünk magyaroknak és ott vernek át, ahol tudnak. Judapest (ha jól emlékszem, komcsiéknál és libernyákéknál így kell nevezni...) pedig az ő terepük.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. január 29. 06:09
Kitarrás, ne mondjon le Néger Führer Péter. Már legalább 370 napja le kellett volna mondania a rémisztő képződményezése miatt.
states
2021. január 28. 23:52
Egyetlen dologhoz értenek, a romboláshoz, pusztításhoz, szabadrabláshoz.
westend
2021. január 28. 21:13
a nédermöller tartozik még a Humboldt-egyetemnek? Talán arra spórol ez a rosszarcú senkiházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!