Végre: gyurcsányi zenelista karácsonyra a Spotify-on

2020. december 19. 11:15

Very Feri Christmas-t kíván a Demokratikus Koalíció elnöke minden hallgatónak.

2020. december 19. 11:15
null

Elegáns, ám extravagáns módon, karácsonyi zenelistával zárja az évet Gyurcsány Ferenc volt kormányfő. A „Very Feri Christmas” listát a Spotify-on találhatják meg a hallgatók, amennyiben a Demokratikus Koalíció elnökével kívánják tölteni karácsonyukat. A volt korményfő úgy fogalmazott, azért hozta létre a listát, hogy „kicsit jobban teljenek az ünnepek egy ilyen nehéz év után”. A DK is kiadott egy közleményt, melyben elismerik, tényleg Gyurcsány Ferenc rakta össze a listát szabadidejében. A felhozatalban egyébként semmi meglepő nincs, mondhatni a Very Feri Christmas kicsit sztereotíp és közhelyes, ugyanis Mariah Carey All I Want for Cristmas is You c. számától Michael Bublén és Celine Dionon át John Lennonig terjed változatossága.

A gyurcsányi karácsonyi listát ITT hallgathatja meg minden Spotify-ra regisztrált hallgató.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 21. 08:45
1 019 kedvelés. 22 dal, 68 perc. Ahogy elnéztem ezt a listát, random negyed óra perc elég lenne, hogy lemenjek a pincébe és keressek egy kötelet.
Fila2020
2020. december 21. 07:45
Very Feri a tüntetőket, esetenként a szemüket is kilöveti. Ha meg ismét hatalomra kerül, akkor "társadalmi békét" teremt. Megkérdezi az asszonytól, hogy a drága nagypapa azt hogyan csinálta.
Vakfolt
2020. december 20. 20:11
Feri veri. Mesés.
táltos
2020. december 20. 17:43
Úgy tűnik a Lotyaszájú nagy Kelly Clarkson fan. Az első és utolsó zeneszám is tőle van. Persze semmi Kis karácsony, nagy karácsony vagy Pásztorok, pásztorok. Az annyira maradi és magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!