Balhézik és provokál az ultrából lett főszerkesztő – Bede Zsolt portréja

2020. december 17. 16:59

Akasztott már Ujhelyi bábút, ajándékozott műpéniszt Alföldinek.

2020. december 17. 16:59
Transzparens Újságírásért Alapítvány

„Bede Zsolt 1980. október 10-én született, első közéleti megjelenése a 2013-as diáktüntetések idejére datálható. A február 12-én este megszervezett hallgatói fórumot az ELTE BTK épületében Bede vezetésével egy csapat futballdrukkerekből verbuválódott társaság zavarta meg, akik korábban az interneten szerveződtek. Az Ultras Liberi néven futott, mostanra törölt Facebook-oldal kezelője a rendezvényen is szót kért és sérelmezte az egyetemisták követeléseit. Azt kívánta nekik, hogy »Londonban egy McDonald’sban dolgozva dögöljenek éhen«.

Bede múltjáról nem sokat tudni. Annyi bizonyos, hogy a Ferencvárosi Torna Club szurkolói táborából került ki, de egy ideje nem látják őt a meccseken. Az azonnali.hu egy 2019 januári cikkében névtelen forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a korábbi ultráról elterjedt egy pletyka, mely szerint rendszeresen jelent a rendőrségnek a tábor ügyeiről. Ez egy magyarázat lehet arra, hogy Bede miért lett nem rokonszenves »elem« a lelátón, a fenti állításra azonban a legjobb tudomásunk szerint semmilyen bizonyíték nincs. Bede múltjából ezen kívül előkerült még egy 2008-as kuruc.info-nak írt olvasói levele is, melyben saját magáról is ír, valamint azt állítja a
2008-as november elsejei DAC-Slovan mérkőzésen bekövetkező, a szlovák rendőrök brutálisan támadását bemutató felvételek többségét ő készítette.”


 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kicsi
2020. december 17. 21:46
Azon gondolkodom, hogy benneteket is megvett a Soros? Ez egy februári írás. Erre kaptok több százmilliót?
nempolitizálok
2020. december 17. 20:20
Libsik ellen ugyanazokat a módszereket kell alkalmazni amiket ők.
Robur
2020. december 17. 20:05
Bede egy rakás szar. Ennyi.
Türelem
2020. december 17. 19:11
Szellemes nevet adott nekik Soros........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!