Sára Balázst nevezték ki az SZFE Film- és Médiaintézetének élére

2020. november 20. 16:41

Az egyetem oktatói kinevezéséről egy nekik küldött levél aláírásából értesültek.

2020. november 20. 16:41

Sára Sándor és Moór Marianna fia, Sára Balázs lett a Színház- és Filmművészeti Egyetem Film- és Médiaintézetének megbízott vezetőjéül. Sára Balázs az SZFE-n végzett 1986-ban, operatőr szakon, 2012-től 2014-ig oktatott is az intézményben. Sára több művészeti műsort rendezett vagy vett fel operatőrként a közmédia számára, a Duna TV több műsorának is ő volt az operatőre – számolt be a Papageno.

Az új kuratórium Sára Balázst az egyetem modellváltása miatt lemondott Balázs Gábor hangmérnök helyére nevezte ki. A kinevezés tényéről a kuratórium nem értesítette külön az intézmény tanárait, azt egy, a filmes tanároknak küldött levél aláírásából tudták meg. A levél arra kéri a címzetteket, hogy ha „nyitottak a közös gondolkodásra, jelentkezzenek a tanulmányi titkárnál” – derült ki a hvg.hu birtokába került levélből.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saramarianna
2020. november 24. 10:18
Tehetséges családtag , génjeiben hordozza a szakmát. Van mit tanítani a !
pitypang1125
2020. november 21. 03:51
Nagyon helyes.
Porkoláb Zsuzsa
2020. november 20. 21:24
Az a nagyszerű, hogy Sára Balázs ott végzett, ott dolgozott. (É.apja Sára Sándor és Kósa Öcsi filmjei 90 körül elindították a nép ébredését, országszerte dugig voltak művelődési házak velünk, mind ott voltunk, aki számított, mint gondolkodó). Ő e hazafias, jellemes, erkölcsös közegben nőtt fel. Ez az új, jó szakmai közeg rendet fog tenni, elzüllődő, erkölcsromboló SZFE-n. Ma látnunk kell, 56 ellenforradalom ,,véres.köteles,, leverésének vezetői, végrehajtói, ők leszármazottaik, unokáik itt élnek közöttünk. E családokban nagyapa tettei dicsőségnek számítanak, otthonaikban nagyszülők, szülők ma is ,,öléskiképzést,, tartanak, e történeteken él a család apraja nagyja, ezt betéve tudja mind! Nem lett elítélve egy se!!! Sőt 3-600.000.- Ft nyugdíjat kapnak. Proletárdiktatúra, proletár jellem, ez volt 56: ,,te gazdag vagy, nem adsz magadtól, ezért én ingyen elveszem,,. Ezt a lusta.tehetségtelen.proli.komcsi mentalitást akarják ők tovább éltetni. Ez Gyurcs.Ferenc, GulyásMárton és a többi, SZFE is. Isten szereti Orbán kormányát és megsegíti. SZFE PEDIG ÚJ, JÓ VEZETŐI KEZE ALATT VISSZATÉR ŐSI GYÖKEREIHEZ.
békalepcse
2020. november 20. 20:40
Miért nem lehet alapítani egy nemzeti csepürágóképzőt és otthagyni a belterjeseknek a töviglegelt szérüt? A végső döntés úgy is a nézőn múlik. Ki a franc fog egy alföldi buzulós darabra elmenni ha lesz nívósabb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!