Orbán Balázs: Így múlik el

2020. november 06. 16:33

Ma már úgy áll a dolog, hogy az MSZP és a Jobbik politikusai vér- és dacszövetségben egymás védelmére kelnek.

2020. november 06. 16:33
Orbán Balázs
Orbán Balázs

„Odáig jutottunk, hogy Lendvai Ildikó, a Magyar Szocialista Párt volt elnöke nyilvánosan védi a Jobbikot és annak mostani elnökét. Különös késztetésem támadt kikeresni, hogy miként is nyilatkoztak az érintettek ugyanerről a múltban. Ez a feladat könnyebbnek bizonyult, mint gondoltam. Elég volt csupán beírni a Google keresőjébe a »Lendvai Ildikó Jobbik« szavakat, s záporoztak a találatok. A kísérlet könnyen ellenőrizhető, bátran végezzék el Önök is a keresést! Ilyen találatok tűnnek fel elsőként: »Jobbik? Nem, nem, soha!« – Lendvai Ildikó a Mandinernek. Illetve: »Lendvai Ildikó: A baloldal halálát okozná a Jobbik« – Népszava. Aztán – ha már vitt a lendület – beírtam a »Jakab Péter MSZP« szavakat is a keresőbe, s az első találat egy videó volt »Jakab Péter az MSZP kapitulációjáról« címmel. Ebben a videóban a párt azóta elnökké avanzsált politikusa trójai falónak nevezte az MSZP-t, amely nemcsak nem képes, hanem nem is akarja leváltani a kormányt. A szóban forgó cikkek és a videó alig néhány évesek. Akkor még így állt a dolog.

Azóta történt egy és más, s York napsütése a baloldal rosszkedvének telét tündöklő nyárrá változtatta át. Kizárólag ez a tündöklő nyár lehet a magyarázat arra, hogy – mint a hatalomért elveit egykor feladó III. Richárd (tudják, aki eldöntötte, hogy gazember lesz) – a baloldal és személyesen Lendvai Ildikó nemhogy megbocsát neki, hanem kifejezett védelmébe is veszi a Jobbikot. Csak arra nem volt már ideje az ellenzéki kommunikációs szakembereknek, hogy a Google keresőmotorját legalább minimális mértékben optimalizálják. A sok irányváltás közepette nehéz ennyi mindenre figyelni. Ma már úgy áll a dolog, hogy az MSZP és a Jobbik politikusai vér- és dacszövetségben egymás védelmére kelnek.

Történt legutóbb, hogy a szocialista párt doyen asszonya, Lendvai Ildikó a Facebook-oldalán személyesen tette szóvá nekem, hogy hogyan merem számonkérni Jakab Péteren a botrányos parlamentbeli viselkedését. Különösen, hogy azzal merészeltem érvelni, az Országgyűlés egy munkahely, így ott nem ildomos a vitát krumplidobálással és üvöltözéssel helyettesíteni.”

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2020. november 06. 21:48
https://24.hu/fn/gazdasag/2020/11/06/ujabb-milliard-a-vadaszati-vilagkiallitas-reklamozasara/?fbclid=IwAR1Z3pCU50RF3NfGuoeBBTY2CjGfPsVVGQbZ1XnkapFgF6kSMyVgAfrqdBE
Reggedieh
2020. november 06. 17:47
az orbitális amerikai család után ez a kis csalásocska számít? (Persze, de röhejes).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!