Mozgalmat indít a gerilla.hu

2020. október 11. 17:19

A nemzeti régiók védelmében indított kezdeményezés sikere a cél.

2020. október 11. 17:19

Mozgalmat indít a gerilla.hu a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés támogatására. A civil szervezet az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében felszólítja a Kárpát-medence lakosait és az egész magyar társadalmat politikai hozzáállásról függetlenül, segítsenek abban, hogy az Európai Parlament elé kerülő kisebbségi kezdeményezés sikeres legyen.    Hangsúlyozták: ennek érdekében folytatódik az  aláírásgyűjtés, és aki tud, a signiteurope.com oldalon vagy a közösségi felületeken – Twitter, Instagram, YouTube, Facebook – kövesse a kezdeményezést, lájkolja, ossza meg.

Arra is biztatják az embereket, hogy egy egyszerű kartonlapra írják fel a signiteurope.com-ot, és ezzel fotózzák le magukat, majd osszák meg a képet a Facebookon. Úgy fogalmaztak: ahhoz, hogy sikerüljön, mindenkire szükség van. „Csináljuk meg együtt! A székelyekért, Európáért!” – írták.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. október 11. 21:56
Hajrá, szükség van a küzdelemre!
nyugatiszél
2020. október 11. 21:52
Mi van az állami projekttel, amit kitömtek több millió euróval, és eddig össz-vissz egy honlapot villantottak? És miért nálunk kampányolnak, itt már megvannak az aláírások. Vagy valamit nem értek? Mintha fejetlenség lenne, és feneketlen kút.
matykox
2020. október 11. 21:39
Minden rokonszenv mellett sem regisztrálok a faszbúkra ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!