Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Magyar Péterék Azahriah-koncerten szelfiztek, előtte a párt azért begyűjtött pár aláírást

2024. május 28. 09:07

Egy hónappal korábban a Momentum hajtott végre hasonló akciót a Wellhello koncertje előtt.

2024. május 28. 09:07

Nyitókép: Instagram

Mint ismert, Magyar Péter Nagy Ervin és Rost Andrea társaságában bulizott vasárnap Azahriah zsinórban harmadik Puskás Aréna-beli koncertjén. 

A Tisza Párt alelnöke Facebook-oldalára is feltöltött egy fotót, melyen az operaénekes társaságában látható. Nagy Ervin pedig Instagram-sztoriban számolt be az est történéseiről.

Az egyik fotóhoz azt írta, melyen hátulról mind Magyar, mind Rost felismerhető, hogy 

Nem tudom, ki ez a fiú itt előttem, de mindig kitakarja Azahriah-t”.

Rost Andrea legutóbb azért került reflektorfénybe, mert a Kontextus című műsorban Miklósa Erika világhírű operaénekesnő azt a kijelentést tette vele kapcsolatban, – miután szóba került, hogy fellépett Magyar Péter rendezvényein – hogy „összeomlott a művészeti reputációja”. Rost erre úgy reagált, „én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc”.

 

 

A Telex hétfői cikkében pedig arról számolt be, hogy 

 Tisza Párt aktivistái több aláírásgyűjtő standdal települtek ki Azahriah vasárnapi koncertjére. 

Az aktivisták a stadionnál az E kaputól nem messze és az A kapu körül igyekeztek megszólítani szimpatizánsaikat.

A portál felidézte, hogy nem ez az első eset, hogy egy politikai párt könnyűzenei előadók nagykoncertjei körüli felhajtást lovagolja meg. Egy hónappal korábban a Momentum gyűjtött aláírást a Wellhello Papp Lászó Arénában tartott koncertje előtt – írták.

Azahriah „tudatosan politikamentessé” szeretné tenni a koncertjeit

A Telex idézte a fiatal zenészt, aki második koncertjén úgy nyilatkozott, hogy 

szeretné tudatosan politikamentessé tenni a koncertjeit.

„Pontosan ezért csodálatos, és pont ezért jött össze ez a dolog, mert szeretném azt érezni, hogy van az országban valami, ami felülkerekedik az ideológiákon. És jó lenne nem természetből gyűlölni a másikat, csak azért, mert mást gondol” – mondta az énekes fellépésének félidejében.

Pressman is ott csápolt a koncerten

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete is megosztott egy képet a közösségi oldalán. A bejegyzésben úgy fogalmazott: „Azahriah a tehetség, a kreativitás és a hatalom ereje. Izgalmas megtapasztalni zenéjét egy gyönyörű budapesti éjszakán egy több tízezer magyar zenerajongótól (és egy amerikai nagykövettől) zsúfolt stadionban” – írta Pressman.

Emlékezetes, hogy a nagykövet és a zenész ismeretsége nem új keletű, Pressman télen együtt vacsorázott néhány hazai zenésszel, akik között Azahriah is feltűnt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spongyibongyi
2024. május 28. 18:05
Mi lenne, ha a kapuzárási pánikjukat inkább mindhárman gyógyszeresen kezelnék ?... Ja, bocsi, már biztos egy rahedli tablettát kell szedniük ... Oké, marad a természetes módszer, hogy a vég előtt még kihasználják az élet adta lehetőségeket, és most még megmutathatják, hogy mekkora császárok is ők ..... Kár, hogy nagyon sok művész belefolyik ebbe a szélsőséges politikai csatározásba, én már nem tudom úgy nézni a filmjüket vagy hallgatni a zenéjüket, ahogy eddig ... Nem arra gondolok, hogy pld. fellép egy nekem nem tetsző párt szavazóbázisa előtt a MŰVÉSZETÉVEL, mert miért ne? Hanem hogy az előtt a közönség előtt a többi pártot és azok közönségét lealázza. Pedig azok is fizetnek adót és joguk van az élettapasztalataik alapján azt gondolni, amit ... Kérdezném ezeket a hírességeket, hogy amióta oda csapódtak valamelyik oldalhoz a színpadon, azóta jobb lett-e valami ... Csak hát tőlük nincs értelme ezt kérdezni, mert valószínűleg jobb lett sokuknak. Kivéve a "nézőközönségnek" .
Lajoss
2024. május 28. 15:58
Miért nem próbálta bővíteni a Kubatov-listáját az állampárt a koncert környékén? Mindenki imádja őket…😂😂😂😂😂😂😂😂
Timchoka
2024. május 28. 12:53
Szombaton BRUCE DICKINSON a Barba Negrában, mi ott leszünk. Küldjek én is szelfit??? Persze nem V betűt formálok a kezemmel 🤘
Lakat1983
2024. május 28. 11:15 Szerkesztve
MagyarPeti és Bazária is ugyanannak a politikai projektnek a részei, és ugyanonnan finanszírozzák őket. Az csak véletlen, hogy Bazária és a vörhenyes Fluor / Wellhello menedzsere is Tóth Gergő. Testvére Tóth Péter Benjámin, az Artisjus stratégiai és kommunikációs igazgatója, akinek személyes megnyilvánulásai bepillantást engednek az SzDSz híveinek pszichéjébe. Érdemes lenne utánanézni, kik és milyen pénz van a Lévai Balázs (szintén SzDSz) rendezésében készülő Bazária-portréfilm mögött. Kurva nagy meglepetés lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!