Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Rost Andrea válaszolt Miklósa Erikának: A sas nem kapkod legyek után

2024. május 24. 20:01

Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc – mondta az operaénekesnő.

2024. május 24. 20:01
null

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Korábban megírtuk, hogy a Kontextus vendégeként Miklósa Erika, világhírű operaénekesnő kijelentette, ugyan nem szeretne arról beszélni, hogy Rost Andrea énekelt Magyar Péter rendezvényein, de hozzátette: „ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra. Ez szerintem senkinek sem jó húzás”. Rost Andrea az Indexnek reagált az elhangzottakra: 

„Szerintem méltatlan lenne, ha erre hosszasan reagálnék. Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég. Eszembe jutott egy latin mondás, ami magyarul így szól: A sas nem kapkod legyek után. Ez az én érzésem, nem is válasz, hanem reakció, mert nem akarok erre válaszolni. Méltatlan volna. 

Én nem egy Magyarországon világhírű énekes vagyok, hanem egy világon világhírű énekes. Remélem, hogy nem lesz ebből semmiféle cicaharc”

mondta az Indexnek Rost Andrea.

***

 

 

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:07
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­k­­­e­­l­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­­u­n­c­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Finale
2024. május 30. 19:36
Na .. nagyarc az van.
zoknis
2024. május 28. 11:22
A művésznő figyelmébe ajaánlom, aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók... Részvétem...
nemecsek-3
2024. május 25. 23:29
namégmitnem>>nemecsek-3 2024. május 25. 16:23 Hát szerintem, hogy az öregedést mire értettem az egyértelműen kiderül a szövegkörnyezetből, de ha mégsem akkor most mondanám, hogy a szellemi képességére értettem. Hogy az énekhangja egy énekesnek hogyan változik a korral határozottan alkatfüggő. Magam is láttam, elég sok időt töltöttem énekesek között. Szép, hogy felnézel rá, de az hogy már saját maga sem bízik a teljesítményében benne van az ambíciójában. Egy énekes, különösen aki kihangsúlyozza, hogy ő nem Magyarországon híres, hanem a világban világhírű és a világ is így értékelik annak évekre előre lekötik a fellépéseit. Montserrat Caballé -ról senki nem hallotta, hogy operaház igazgatói címre pályázott volna. Nyílván Rost úgy vélte dolgozna még de hangjáért csökkenőben a hasraesés. Ha külföldön próbálkozna nyomulni szemberöhögnék így itthon dühöng és pont ő az aki légy után kapkod. Emberileg soha nem becsültem nagyra mert nem tudott felnőni ahhoz amivel Isten megajándékozta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!