Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Miklósa Erika szerint „összeomlott” a Magyar Péter rendezvényein fellépő Rost Andrea „művészeti reputációja” (VIDEÓ)

2024. május 23. 17:00

„Ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra” – árulta el a világhírű operaénekesnő.

2024. május 23. 17:00

Nyitókép: Youtube

Miklósa Erika volt a csütörtöki Kontextus vendége. A világhírű operaénekesnő kijelentette, nem szeretne arról beszélni, hogy Rost Andrea énekelt Magyar Péter rendezvényein.

Miklósa Erika azt szokta mondani a fiataloknak, hogy a művészetével foglalkozzanak,

azt teljesítse ki, és esetleg ha arra van predesztinálva, hogy nemzetközi sikereket érjen el, akkor öregbítse a magyar nemzetet”

„Ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra. Ez a baj... Ez szerintem senkinek sem jó húzás” – fejtette ki a véleményét Miklósa Erika. „Az a fajta művészeti reputáció, amit ő hozott magával eddig, az most így egy tollvonással összeomlott” – fogalmazott Rost Andreával kapcsolatban a világhírű operaénekesnő.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szentesi Zöldi László

Facebook

Idézőjel

Végezetül a legfőbb sértett, Magyar Péter jelent meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:13
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­ ­s­z­e­x­­i­­ ­p­­u­­n­­­c­­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
tapir32
2024. május 25. 04:31
A nyitott társadalom eszméje részben azon bukott meg, hogy atomizálta a társadalmat. Ideológiájában a társadalom illetve a történelem mozgatórugói az önzés, az irigység és a gyűlölet, amit eufemisztikusan versenynek nevez. A versenynek szabályai vannak amiket el kell sajátítani. Egy kultúra addig marad életképes amíg, képes fenntartani a belső ellentmondásait. A kultúra a normák és érdekek közti ellentmondásokat szabályok által kordában tartott formában őrzi meg. A szabályozott antinómia a kultúra normál állapota. Akik, a szabályokat akarják felrúgni azok, a kultúra rombolói, a szocializálatlanok. A szabályok közmegegyezések. Az atomizáció célja egy könnyen befolyásolható, gyökértelen, homogén, gondolkodás nélküli tömeg előállítása. Csak a totalitárius társadalom tudja megvalósítani az egységet, a szürke egyformaságot, ami a tökéletes társadalmat jellemezné. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
koronaszepe
2024. május 25. 03:43 Szerkesztve
Miklósa E. ennyire buta lenne?
manitowoc
2024. május 24. 20:39 Szerkesztve
states-2 2024. május 23. 19:49 "Egy futóbolond családirtó rendezvényén fellépni..." "CSALÁDIRTÓÓÓ"? HOPPÁ! De hiszen ez már az "asszonyverő/nőverő/PszichoPeti/PoloskaPeti/PatkányPeti" után a Központ LEGÚJABB FEJLESZTÉSE! Ezután már ezt nyomni, fideszes nickek, de ezerrel ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!