Schanda: Karácsonyék szerencsétlenkedése miatt százmilliókat és fejlesztéseket bukik Budapest

2020. július 17. 12:40

A csepeli szabadkikötő és az odáig vezető gerincút korszerűsítése veszélybe került.

2020. július 17. 12:40

Karácsony Gergely főpolgármester szerencsétlenkedése miatt fejlesztésekről és jelentős támogatásokról marad le a főváros –jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás a XXI. kerületben a helyi és az egész várost érintő fejlesztésekről beszélt. Véleménye szerint a csepeli szabadkikötő és az odáig vezető gerincút korszerűsítése veszélybe került, mivel Karácsony Gergelyék „durva, amatőr hibát követtek el” a fejlesztés pályázatánál, kizárva azt a támogatható beruházások köréből. A projektet Tarlós István a kormány támogatásával elkezdte, utódja pedig tönkretette – fogalmazott.

Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerint Karácsony Gergely főpolgármesterségének a XXI. kerület a legnagyobb vesztese, és nem zárta ki, hogy politikai bosszú áll a helyi fejlesztések leállása mögött.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsekerno_007
2020. július 17. 22:49
Vicces ez a KariGeri. Most már azért se kell aggódnia, hogy elássák. Már ásóra se marad pénz.
realista
2020. július 17. 19:40
Schanda - Nomen est omen.
BőröndÖdön
2020. július 17. 18:21
A Pista bácsi alatt bezzeg minden tökéletes volt...:) :) :)
nyugalom
2020. július 17. 17:28
Nem lehetne feljelenteni es kivagni!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!