Októberben választanak új polgármestert Cserdiben

2020. július 22. 14:16

A baranyai település 280 választópolgára reggel hat és este hét óra között egy szavazókörben voksolhat.

2020. július 22. 14:16

Október 4-én lesz az időközi polgármester-választás Cserdiben, ahol Bogdán László múlt hét elején, tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt van szükség új településvezetőre. A Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint a baranyai település 280 választópolgára reggel hat és este hét óra között egy szavazókörben voksolhat.

Bogdán László 46 éves volt, a községet 2006 óta irányította, előtte négy éven át önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként is dolgozott. A független polgármestert pénteken temetik, halálának körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. július 22. 19:02
Bogdán László kitűnő ember volt, született vezető, intelligens, humoros, karizmatikus, egyéni... Nehéz lesz pótolni őt, ha egyáltalán lehet...:( Bár minél több hozzá hasonló cigány vezető volna...
polIip
2020. július 22. 17:28
Szegény Farkas Flóri gyáva lenne ehhez.
Harangláb
2020. július 22. 17:12
Horváth Aladár, Zsigó Jenő, stb. dörzsölhetik a kezüket, hogy nincs már szegény Bogdán László, aki valóban tett a cigányokért, és az általa vezetett cigányokkal a felemelkedésükért, és nem csupán a szokásos követelőző jogvédős, a többségi társadalmat lerasszistázó duma...:(
Nehidd El
2020. július 22. 14:24
Nem azért, drága MTI, de hogy a tökömbe lehet egy öngyilkosságot "tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálnak" hívni? Mert egyik pillanatban még élt, aztán meg már nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!