„Az egység nem cél, hanem eszköz”

2020. július 24. 22:15

Pénteki adásunkban a Felvidék politikai válságáról, a lehetséges kiutakról, a következő népszámlálásról és választásokról, valamint a nemrég bezárt lévai magyar gimnáziumról beszélgettünk. Vendégünk: Forró Krisztián, az MKP újonnan megválasztott elnöke.

2020. július 24. 22:15
null

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyivadász
2020. július 24. 22:52
A felvidéki magyaroknak sokkal több öntudat és dac kell! Ezt magukban kell megtalálni elsősorban, utána tud csak segíteni az anyaország! Mi itt vagyunk, segítünk, de csak azon lehet segíteni, aki maga is változtatni akar a sorsán!
56október
2020. július 24. 22:42
Ja. Léván nem zárt volna be a magyar gimi, ha egy, anno gyakorlatilag 100%-ban magyar városban nem csökkent volna a magyarság aránya 20% alá. Már kb. 25 éve hallottam egy ottani politikustól, hogy "Léva elveszett"! Mi lehet azóta ott? Gyerekek, lehet dolgozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!