Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A WHO nyári éberségre intette az északi féltekét

2020. július 28. 14:06

A koronavírus nem változik évszaktól függőn.

2020. július 28. 14:06

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kedden arra figyelmeztetett, hogy az északi féltekén nem szabad nyáron sem könnyedén venni a koronavírus terjedését, mert ez a kórokozó nem viselkedik az influenzához hasonlóan szezonálisan.

„Az emberek még mindig évszakokban gondolkodnak, pedig azt kell észben tartanunk mindannyiunknak, hogy ez új vírus és másként viselkedik” – mondta Margaret Harris, a WHO szóvivője Genfből online sajtótájékoztatón.

A szóvivő ugyanakkor eltanácsolta az embereket attól, hogy járványhullámokban gondolkodjanak. Szavai szerint úgy tűnik, hogy egyetlen nagy hullámról van szó, amely rendre kicsit gyengül, aztán ismét erősödik.

„A legjobb amit tenni lehet, ellaposítani az emelkedő görbét és aztán csökkenő ágba kényszeríteni egészen a zéró tengelyig” – mondta Harris.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. július 28. 17:00
A szabadságba hülyültek képtelenek felfogni, hogy most egy kicsit vissza kéne fogniuk magukat.
Kristály
2020. július 28. 16:56
Ennyit én tudnék ajálani tiszta ingyen.
nick89
2020. július 28. 14:44
Szóljanak a kínaiaknak is, hogy rábaszás lesz a vége!
villogókékfog
2020. július 28. 14:19
Gyerekek, uszkve fél évet késtetek. "A legjobb amit tenni lehet, ellaposítani az emelkedő görbét és aztán csökkenő ágba kényszeríteni egészen a zéró tengelyig" Ballibek, ugye a zórbáán felvásárolta a who-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!