Papíron nem Jakab Péter a Jobbik elnöke

2020. június 08. 17:25

A párt közleménye szerint az erre irányuló kérelmüket a Fővárosi Törvényszék még nem jegyezte be.

2020. június 08. 17:25

Hivatalosan tényleg nem Jakab Péter a Jobbik elnöke – erősítette meg a Hír TV kérdésére a párt közleményben. Mint írják, az erre irányuló kérelmüket a Fővárosi Törvényszék még nem jegyezte be.

Ráadásul még

Balczó Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő sem tudta megmondani, hogy hivatalosan ki a Jobbik elnöke,

szerinte csak az számít, hogy az elnökség Jakab Pétert választotta meg – írja a portál.

A Jobbik frakciót a közelmúltban otthagyó Farkas Gergely korábban azzal indokolta közösségi oldalán a pártból való távozását, hogy nem kíván asszisztálni Jakab Péter és csapatának tevékenységéhez, amely politikai és erkölcsi züllésbe sodorta a pártot. 

Jakab Péter januári elnökké választását követően sorra léptek ki képviselők a Jobbik parlamenti frakciójából, Sneider Tamást és Varga-Damm Andreát és Farkas Gergelyt megelőzően Bana Tibor és Bencsik János is így döntött, nemrég pedig feloszlott a párt zalaegerszegi és ozorai alapszervezete is – emlékeztet a Hír TV.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. június 10. 05:48
A Jobbikot Vona Gábor állította halálmenetbe.
Vakfolt
2020. június 09. 08:09
Ezen már csak fanyalogni lehet. Viccbazár.
bagira
2020. június 09. 02:23
Jobbik mindig a ballibsik fiókpártja volt magukat leplezték ,gyurcsány alkotta a Fidesz ellen , Torockai nem bizonyított a jobbikból kiválás után az adósságból menekült ki , Torockai pártja a jobbik sufnija ,továbbra is a hangnemen nem változtattak ugyan azt zengik mint a ballibsik jobbik , támadnak csak Dúrót hallgassák .
bagira
2020. június 08. 23:25
Az MSZPs Korózs Lajos ismét hazugságokkal lázít. Felháborodást váltott ki az OMSZ dolgozók közt egy internetre feltöltött videó, melyben egy főállásban mentőtiszt ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorokon. Az állítása szerint 43 éve mentősként dolgozó N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában sem számolt be az OMSZ a Facebook-oldalán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!