Szivárványos szatyor kerül az IKEA-ba, hogy promotálhassák az elfogadást

2020. május 16. 17:24

Az IKEA május 17-én a szexuális diszkrimináció ellen fog küzdeni.

2020. május 16. 17:24

Május 17-én, a „homofóbia, transzofóbia és bifóbia elleni világnap” alkalmából limitált szériás szivárvány színű szatyor kerül az IKEA piacára. A svéd áruházlánc célja, hogy kimutassa támogatását a homoszexuális, biszexuális és transznemű személyek számára. A nemzetközi vállalat a befolyt összeget a Háttér Társaság nevű krízishelyzetben lévő homoszexuális és egyéb orientáltságúak számára kialakított információs és lelkisegély szolgálatnak fogja adományozni. Az IKEA által írt promóciós szöveg szerint „Ez a táska mindent bír. Növényeket. Könyveket. Ruhákat. De mindenekelőtt a gyűlöletet.”, ezt követően pedig úgy folytatják: „Ez nem egy táska. Ez állásfoglalás”.

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. május 19. 14:34
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Potymog
2020. május 18. 08:53
Érezze magát mindenki elfogadva. -Az anyagyilkos is? -Az is, aki másik embert prostitúcióra kényszerít? -Az is, aki gyerekeket erőszakol meg? -Az is, aki droggal etet be embereket, hogy utána drogdílert faragjon belőlük? Érezze magát mindenki elfogadva, aki nem akar szándékosan ártani, és törekszik rá, hogy megfeleljen az elfogadható emberi élethez szükséges legalapvetőbb normáknak.
ergo07
2020. május 17. 20:17
Undorítónak tartom, hogy az Isten és ember közötti béke megkötésének szimbólumát, a szivárványt kisajátították, és amikor az unokám szivárványt rajzol - mert szereti - akkor viszolyogni kezdek, mert tudom, hogy éppen őket támadják ezzel. Egyébként a Kövér betámadása óta nem jártam az üzletükben, és nem tervezek tőlük vásárolni a jövőben sem. Persze ettől még láttam, hogy százak álltak sorban a nyitásnál :(
Mich
2020. május 17. 19:48
Most akkor ez azt jelenti, hogy a magyarokat nem vegzálja senki ezentúl Romániában vagy Brüsszelben...? Vagy csak a Vona-féléket védik...? Ezentúl nem mondhatja senki Vonának, hogy "a disznóólamot sem bíznám rád"...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!