Élő adásban szólta el magát a DK-s politikus

2020. május 19. 21:54

2020. május 19. 21:54

„Élő adásban szólta el magát a DK-s Arató Gergely. A politikus azt mondta a koronavírusban elhunytakról beszélve, hogy

Az ellenzék a sikeres védekezés ellenére sem kér bocsánatot azért, hogy a diktatúra bevezetéseként beszéltek a koronavírus törvény elfogadásáról és hogy azzal vádolták a kormányt, hogy nem fogják visszaadni a Parlamentnek a különleges felhatalmazást” – írja a Hír TV.

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 21. 00:07
EZ AZ ARATÓ VIRTIGLI ZSIDÓ, DE A ZSIDÓK TÖBBSÉGÉVEL ELLENTÉTBEN NAGYON OLVASATLAN ÉS BUTA. RÁADÁSUL PÖSZÉN BESZÉL, MIÁLTAL A TÖMÉNY BUTASÁGA MÉG KISSÉ KOMIKUS IS, IGY MÉG SAJJNÁLNI SEM LEHET, INKÁBB RÖHÖGNI KÖLL RAJT'!
fraktoaster
2020. május 20. 21:03
Egyébként nyilvánvaló. Az egész ellenzéki terv arra épült fel március elején, hogy Magyarországon rengeteg beteg és halott lesz és ezzel majd leváltják az Orbán kormányt. Ennyi gyűlöletet és ellenséges megnyilvánulást szerintem egyetlen más ország ellenzéke sem produkált a járványintézkedések során. Most igazából lényegtelen is, hogy miért (időben hozott arányos intézkedések, az elvárhatónak megfelelő szakmai gárda, a viszonylag fegyelmezett lakosság, és valamennyire a szerencse faktor is), de nagyon nem jött be... Van ilyen a pokerben is mikor a négy, sorban levő pikkedre 15 outtal all-int mondasz és nem jön a lap. Csak nem mindegy, hogy utána nyugodtan viseled a vereséget, vagy dühöngesz, mint a majom. Aztán persze ahogy jöttek az ellenzéki ütegek, felvette a kesztyűt a fidesz is, és visszalőtt. Ezért indult be a karácsony karaktergyilkosság is. De hát mit vártak? Lehet várni az őszi hullámot Ferkóéknak, hátha akkor többen halnak meg, vagy keresgélni kell valami mást 2022-ig. Ennyi..
Tatulus
2020. május 20. 18:15
Valójában az ellenzék remélte, hogy a vírus és a halottak száma majd elsöpri a kormányt! Most már az a lehetőség maradt csak, hogy a gazdaság beindítását gáncsolják, hátha a munkanélküliek száma, a gazdasági növekedés elmaradása felbőszíti az embereket! Na, vélhetően ez is bukovári lesz nekik! A magyarok zöme azért nem hülye, mint az ellenzéki törzs-idióták, így a mérleg erősen jobbra billeg! Mennek az újabb narratívák - a kórházakból terjedt a fertőzés, a kormány senkinek se segít, a kormány elveszi az önkormányzatok pénzét, a kormány a Fővárost vegzálja, stb. - annyira pofátlan hazugságok folynak folyamatosan a hátvéd ballhibbant médiából, hogy tényleg nem tudjuk, honnan veszik rá a pénzt, míg ki nem derül, hogy a ballibes önkormányzatok ügyes szerződésekkel, meg gyuribácsi pénzével tömik az embereiket! A médiaharcban nem állunk annyira jól, mert a folyamatos hazugságok legyűrése mindig nehezebb, mint újak gyártása! A hazugsággyártásban a ballibes oldal egyébként világhatalom! Ha tenni is kell valamit, akkor mindig elbuknak - lásd Kamugeri akcióit!
istvanpeter
2020. május 20. 18:05
Mocskos tömeggyilkosok és most már nem arról van szó, hogy állandóan hazudtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!