Nekiment Soroséknak Taylor Swift

2020. április 25. 11:36

Az énekesnőnek úgy tűnik, hogy „Scooter Braun és pénzügyi támogatói, a 23 Capital, Alex Soros és a Soros-család, és a The Carlyle Group látva a legújabb mérlegeket rájöttek, hogy 330 millió dollárt fizetni a zenémért nem volt egészen bölcs döntés és pénzre van szükségük”.

2020. április 25. 11:36

Taylor Swift Instagram-sztorijában azt írja, hogy korábbi kiadója, a Big Machine Swift élő koncertjeiből akar albumot kiadni – az énekesnő ehhez viszont nem járulna hozzá.

„Mindig őszinte vagyok veletek ezzel kapcsolatban, szóval tudnotok kell, hogy ehhez a kiadáshoz nem járultam hozzá. Nekem úgy tűnik, hogy Scooter Braun és pénzügyi támogatói, a 23 Capital, Alex Soros és a Soros-család, és a The Carlyle Group látva a legújabb mérlegeket rájöttek, hogy 330 millió dollárt fizetni a zenémért nem volt egészen bölcs döntés és pénzre van szükségük” – írja rajongóinak.

„Véleményem szerint... ez csak egy újabb esete a szégyentelen kapzsiságnak a koronavírus idején. Ízléstelen, de átlátszó” – teszi még hozzá.

 

 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vktzmnksr
2020. április 27. 22:36
Taylor Swift . Dugnám , orrvérzésig . Sajnos , nem jön össze . :-))))))))))) JÓ ÉJT !
vktzmnksr
2020. április 27. 17:32
Taylor Swifttől eljutottatok a " nyugdij - családvedelem - zsido " vonulatig . :-)))) Grat , agyhalottak . Hajra , tovabb !!! Szorakoztato ide kattintani , remek forum .
ujujuj
2020. április 25. 18:57
Mindig mulatságos látni, amikor az akolbeliek egymásnak esnek, mert összevesznek a pénzen.
nempolitizálok
2020. április 25. 18:06
Gyuribácsiék kis pénzért is ugyanúgy mennek le kutyába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!