Karácsony Gergely a kormánytól kér segítségét a fővárosi idősotthonok ügyében

2020. április 08. 14:59

2020. április 08. 14:59

A Hír TV szerint miután a főpolgármester részt vett a mai kormányülésen, azt mondta, induljon el az intézmények lakóinak és dolgozóinak teljeskörű koronavírus-szűrése.

A fővárosi fenntartású Pesti úti idősek otthonában eddig 65 embernél igazolták a koronavírus-fertőzést, közülük 52 gondozott és 13 dolgozó. Az országos tisztifőorvos közölte, hogy az elmúlt 24 órában elhunyt 11 ember közül 4-en ebben az intézményben laktak. A Terézvárosi Önkormányzat által fenntartott Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonában is megjelent a koronavírus.

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2020. április 10. 10:08
Már érlelődik benne az ominózus mondat: "Mi a f...nak hagytam magam rábeszélni!" Mert, hogy akik odatették, (politikusok, baloldali média!, Orbán-gyűlölettől elvakult, balliberális "szakértők, tanácsadók, megmondók, rtl-en és atv-n elbutított választók) amíg van értelme védik, de végül majd rákenik az egészet. Pedig pénz lenne bőven a védekezésre, csak a szándék és a hozzáértés hiányzik. Nem csak a kormány 50 milliárdja, hanem Soros 350 milliós Júdás-pénze is bőven elég lenne a védekezésre, ha nem az őt támogató pártok katonái között osztogatnák szét. Nem csak a 41 léhűtő "szakértő", öt helyettes szívja a főváros vérét, hanem a kerületek, ennek többszörösét kitevő polgármesterek, helyettesek, szakértők, tanácsadók. Ahhoz pedig, hogy ennyi követelőző, mohó rongyembert kielégítsenek, a jóisten pénze sem elég. Sokan mondják, hogy most a pesti-ember egye meg, amit főzött, sajnos nem csak azok fognak szenvedni, bűnhődni, akik ezt a pojácát trónra emelték. És a törvény szerint, még 4,5 évig el kell viselni. Elképzelni sem lehet, hogy mennyi kárt fog még okozni. Az emberek nem tanultak abból, amit 2006-ban elkövettek, amikor hatalomban tartották a magyar történelem egyik legkártékonyabb, legaljasabb "politikusát"(?). Szerencsére most nem az egész ország szenvedi meg a balliberális ámokfutást, csak a főváros, az egyik "bűnös város"!
bagira
2020. április 10. 02:33
Gyurcsány meg az egész fővárosi kommunista banda hülye hozzá mit kéne tenni, nem értenek hozzá .Egyetlen dologhoz nem kérnek segítséget a kasszaürítéshez maguknak fizetésemelés duplájára Orbán gyalázáshoz nagyon értenek vagyis csak ahhoz .
Vainamoinen
2020. április 09. 20:48
A ver a te kezeden szarad, Geri.
Mandolini
2020. április 09. 13:08
Te idióta Karácsony! Ha már kaptál 1 millió dollárt a seggtől amit nyalsz, akkor legalább használd fel a tesztelésre, amit ígértél!! Semmire sem vagy jó és ezt napról napra bizonyítod is. Sajnos ezalatt többen halnak meg. Köszönjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!